ΟΤΑΠεριφέρειες

Ανδρέας Βεργίδης υπογραφή σύμβασης για την υλοποίηση έργου βελτίωσης οδικής ασφάλειας

Ασφαλέστερες συνθήκες οδικής ασφάλειας και βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης του οδικού δικτύου προβλέπει  μεταξύ άλλων  η σύμβαση υλοποίησης του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων κατεστραμμένων τμημάτων επί του Δημοτικού Οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2020», η οποία υπεγράφη σήμερα, στο Διοικητήριο, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο Σολομώντα-Γεώργιο Αμανατίδη.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς τηρεί με συνέπεια τις δεσμεύσεις της, υλοποιώντας σημαντικά έργα αναβάθμισης των υποδομών. Παράλληλα, με τα έργα αυτά, η Π.Ε. Κιλκίς διασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση στην περιοχή», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Το έργο αυτό, αρχικού προϋπολογισμού 950.000,00 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της ΠΕ Κιλκίς – ΚΑΠ, αποσκοπεί στη συντήρηση και αποκατάσταση, καθώς και διαγράμμιση των τμημάτων που θα συντηρηθούν, τμημάτων επιφάνειας του οδοστρώματος του Δημοτικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Κιλκίς.

Οι εργασίες αυτές αφενός είναι απαραίτητες για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου θα βελτιώσουν την υφισταμένη κατάσταση του οδοστρώματος σε όποια τμήματα του οδικού δικτύου γίνουν, μέχρις εξαντλήσεως των διατιθέμενων πιστώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολύτως έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ιλίου

Ioannis Terzakis

Αλλαγές στην Νομοθεσία για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

admin

ΠΕ Αττικής: Χρηματοδότηση για κατασκευή νέων σχολείων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα