ΕργασίαΟΤΑ

Για απεργία διαρκείας προειδοποιεί η ΠΟΕ ΟΤΑ αν δεν καταργηθεί η Διάταξη Βορίδη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και  Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου πραγματοποιήσε σήμερα 12 Μαΐου,  η ΠΟΕ- ΟΤΑ, εν όψει της προγραμματισμένης σύσκεψης του σωματείου με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ και μέλους του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, Νίκου Τράκα, το σωματείο τόνισε στον κ. Κυρίζογλου ότι θα προβεί σε κινητοποιήσεις διαρκείας, αν δεν επιλυθούν άμεσα, το ζήτημα της μονιμοποίησης των εργαζομένων καθώς και κατάργηση της  Διάταξης Βορίδη, την οποία χαρακτηρίζει αντισυνταγματική.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τράκας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε την υποστήριξη του, στα αιτήματα του σωματείου, με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ να κλείνει την ανάρτηση του με το σύνθημα « Ο αγώνας μας θα ειναι ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ !!!».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Δανιηλίδης προς ΟΠΕΚΑ «4.500 παιδιά χωρίς σχολικό γεύμα»

@dmin

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Μόνο με ραντεβού οι αιμοδοσίες στον δήμο

@dmin

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 6Κ/2020 για προσλήψεις 1.209 μόνιμων στα νοσοκομεία – Δείτε τις θέσεις

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα