Προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Προσοχή στις ημερομηνίες της Προκήρυξης 6Κ/2020

Σε λίγες μέρες ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις 1209 θέσεις της προκήρυξης 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ (δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ) για φορείς του υπουργείου Υγείας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους ενδιαφερομένους που θα θέλουν να υποβάλλουν αίτηση καθώς οι ημερομηνίες υποβολής είναι διαφορετικές για τις κατηγορίες.

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην καταβολή του παραβόλου, καθώς ένα μεγάλο μέρος αιτήσεων απορρίπτεται συνήθως, διότι οι ενδιαφερόμενοι ξεχνούν να υποβάλλουν το απαιτούμενο ηλεκτρονικό παράβολο.

Το Παράβολο τριών (3) Ευρώ, το προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής  Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής – Φορέας Δημοσίου – ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας  Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis. gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Το ΦΕΚ της Προκήρυξης μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 2Κ/2023

@dmin

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 5Κ/2020 με προσλήψεις αορίστου χρόνου – Δείτε τις θέσεις

@dmin

ΑΣΕΠ: Έκδοση προκήρυξης 1Κ/2021

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα