Δελτία Τύπου

Δ.Σ. Ωραιοκάστρου: Να επιστραφούν τα χρήματα από τις ακυρωμένες σχολικές εκδρομές

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου προχώρησε στην ομόφωνη απόφαση για επιστροφή των χρημάτων προς τους γονείς του Δήμου Ωραιοκάστρου από τις ακυρωμένες λόγω COVID-19 σχολικές εκδρομές, ύστερα από σχετική πρόταση της διοικούσας παράταξης “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ”.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. του δήμου τάσσεται στο πλευρό όλων των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων ολόκληρου του δήμου για την ικανοποίηση ανάλογων αιτημάτων και καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν, προκειμένου να επιστραφούν στο ακέραιο τα χρήματα των ακυρωμένων εκδρομών προς τους δικαιούχους χωρίς εξαιρέσεις, αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου, κατά την 11η τακτική συνεδρίαση του στις 23/06/2020 προχώρησε στην ομόφωνη έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος, ύστερα από σχετική πρόταση της διοικούσας παράταξης “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ”:

Επιστροφή χρημάτων προς τους γονείς του Δήμου Ωραιοκάστρου από τις ακυρωμένες λόγω COVID-19 σχολικές εκδρομές.

Τασσόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και υιοθετούμε το δίκαιο αίτημά του για επιστροφή του 100% του συνολικού κόστους (6.120€) που επωμίστηκαν όλοι οι γονείς για την ακυρωμένη εκδρομή στην Αθήνα της 13ης Μαρτίου, έτσι όπως αυτό διατυπώθηκε στην καταγγελία της 15ης Ιουνίου του 2020.

Ταυτόχρονα, τασσόμαστε στο πλευρό όλων των αντίστοιχων συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων ολόκληρου του δήμου για την ικανοποίηση ανάλογων αιτημάτων.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν, προκειμένου να επιστραφούν στο ακέραιο τα χρήματα των ακυρωμένων εκδρομών προς τους δικαιούχους χωρίς εξαιρέσεις, αστερίσκους και υποσημειώσεις”.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΡΟΣΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή κυκλοφορεί fake sms για δήθεν επιστράτευση

ΠΟΕΔΗΝ: Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

ΕΔΑ ΘΕΣΣ σχετικά με την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου.

Ioannis Terzakis
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα