Περιφέρειες

Δημήτρης Κούβελας: Στο πλευρό των δικαστικών υπαλλήλων της Θεσσαλονίκης

Αναφορά κατέθεσε προς τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ, Δημήτρης Κούβελας, υποστηρίζοντας τα αιτήματα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε συνάντηση του Βουλευτή με το ΔΣ του Συλλόγου ΔΥΘ στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον κ. Κούβελα, ”οι δικαστικοί υπάλληλοι προσφέρουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, συνεπικουρώντας στην ταχεία και αποτελεσματική απονομή δικαιοσύνης. Συνεπώς, τα συναρμόδια Υπουργεία οφείλουν να εξετάσουν άμεσα το ζήτημα της μεγάλης υποστελέχωσης στο Εφετείο Θεσσαλονίκης και να προχωρήσουν στην άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.”

Όπως αναφέρει ο βουλευτής, ”οι δικαστικοί υπάλληλοι εργάζονται κάτω από δύσκολες και ιδιαιτέρως απαιτητικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητα, τόσο η επαναφορά του επιδόματος ειδικών συνθηκών, όσο και ο πλήρης εκσυγχρονισμός των υλικοτεχνικών υποδομών.”

Καταλήγοντας ο κ. Κούβελας, δήλωσε πως συντάσσεται με τα δίκαια αιτήματά του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει αρωγός σε κάθε προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης του δύσκολου έργου τους.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νωρίτερα οι αιτήσεις εγγραφών για νηπιαγωγεία και δημοτικά

@dmin

Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού: Αύριο η πληρωμή του επιδόματος των 534 ευρώ

@dmin

Εγκλωβισμένοι οι Δήμαρχοι σε γρανάζια γραφειοκρατίας

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα