Προσλήψεις

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πρόσληψη 75 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προχωρά στην πρόσληψη 75 (47 μερικής και 28 πλήρης απασχόλησης) ατόμων για την  καθαριότητα των σχολείων του δήμου Αλεξανδρούπολης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης  www.alexpolis.gr 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ3/25449/25- 8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: martidou@alexpolis.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όσες αιτήσεις είχαν υποβληθεί, θα πρέπει να ξαναυποβληθούν εκ νέου σύμφωνα με το νέο έντυπο!

Την Ανακοίνωση  μπορείτε να τα κατεβάσετε ΕΔΩ

Tην Αίτηση μπορείτε να τα κατεβάσετε ΕΔΩ

Το Παράρτημα μπορείτε να τα κατεβάσετε ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας 151 ατόμων

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόσληψη 6 ατόμων Ορισμένου χρόνου

θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία του δημοσίου: 288 προσλήψεις

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα