Δήμος Πολυγύρου: Πρόσληψη 27 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Πολυγύρου προχωρά στην πρόσληψη 27 (20 μερικής και 7 πλήρης απασχόλησης) ατόμων για την καθαριότητα των σχολείων του δήμου Πολυγύρου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η σχετική ανακοίνωση, η αίτηση και το παράρτημα αναρτήθηκαν στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πολυγύρου  www.polygyros.gr 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό 11491/25-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: tad@polygyros.gr

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης (26/08/2020 έως και 28/08/2020) της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Την ΝΕΑ Ανακοίνωση  με το Παράρτημα ΙΙ μπορείτε να τα κατεβάσετε ΕΔΩ

Την Νέα Αίτηση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *