Προσλήψεις

Δήμος Δομοκού: Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Δομοκού ανακοινώνει  την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρης απασχόλησης, συνολικά Έξι (6) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων  στο Δήμο  Δομοκού.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ανακοίνωσης 20268/03-08-2023 και να την υποβάλλουν στο Δήμο Δομοκού (Πλατεία Μουσών 1) στην αρμόδια υπάλληλο κα Ζηκούλη Αικατερίνη τηλ. 22323 50210.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανάδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας .

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία ξεκινά από 7/8/2023 και λήγει 18/8/2023

Μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα έντυπα στους παρακάτω συνδέσμους

Ανακοίνωση

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Παράρτημα με οδηγίες συμπλήρωσης 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εργασία μέσω ΑΣΕΠ: Τρέχουν 11 προκηρύξεις σε δήμους όλης της χώρας

Ioannis Terzakis

Δήμος Βόλβης: Πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου

@dmin

Δήμος Καβάλας: Πίνακες προσληπτέων για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα