ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Πάγωμα Δημοτικών τελών καθαριότητας-ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων

Ο Δήμος της Ηρωικής νήσου Κάσου λαμβάνοντας υπόψη το νέο κύμα ανατιμήσεων και γενικότερα την ανοδική πορεία της ακρίβειας που επικρατεί στις κοινωνίες της Ευρώπης εξαιτίας των αυξομειώσεων του πληθωρισμού, με έμπρακτες ενέργειες του, επιδιώκει να αποσυμφορήσει την πίεση που δέχονται οι κάτοικοι, οι δημότες αλλά και οι επιχειρηματίες του νησιού.

Στο υποστηρικτικό πλαίσιο αυτό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώθηκε το πάγωμα των Δημοτικών Τελών, Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε σταθερά επίπεδα χωρίς καμία απολύτως αύξηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς τα τέλη των κοινοχρήστων χώρων κατά την διάρκεια της πανδημίας με την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της μηδενίστηκαν (2019 και 2020), ενώ το 2021 πραγματοποιήθηκε η μείωση τους σε ποσοστό 30% .

Επιπλέον, πέραν των παραπάνω προαναφερθέντων ελαφρύνσεων, για τις βεβαιωμένες οφειλές ύδρευσης για τα έτη αυτά, δόθηκε στους πολίτες η δυνατότητα διακανονισμών διευκολύνοντας τους ακόμα περισσότερο, καθώς και η παραγραφή των προσαυξήσεων με αιτιολογημένο αίτημα .

«Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας  στεκόμαστε δίπλα στους δημότες μας και εργαζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους  κάνοντας στοχευμένες παρεμβάσεις σε κάθε τομέα της μικρής μας κοινωνίας »  δήλωσε ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Έμπρακτη στήριξη της ΔΕΥΑ Θέρμης στη ΔΕΥΑ της Θεσσαλίας

@dmin

Σ. Δανιηλίδης: Πάνω από 65.000 παιδιά κινδυνεύουν εκτός ΚΔΑΠ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Υπογράφτηκε σύμβαση συντήρησης του ΔΑΚ Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα