Δελτία Τύπου

Δήμος Κατερίνης: Τοποθετούνται 150 νέοι κάδοι απορριμμάτων στο παραλιακό μέτωπο

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αντικατάστασης των παλιών κάδων απορριμμάτων, σε όλο το παραλιακό μέτωπο από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, με στόχο την αισθητική – τουριστική αναβάθμιση των ακτών του Δήμου Κατερίνης.

Οι παλιοί σιδερένιοι, φθαρμένοι και σκουριασμένοι κάδοι αντικαθίστανται με 150 νέους πολύχρωμους (τσιμεντένιους) κάδους.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ήδη 60 κάδοι μεταξύ Ολυμπιακής Ακτής και Παραλίας, ενώ αναμένεται η τοποθέτηση 40 κάδων μεταξύ Παραλίας – ακτής Καλλιθέας και 50 κάδων στην παραλία Κορινού, αντίστοιχα.

Όπως τονίζει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:

«Η βελτίωση των υπηρεσιών αποκομιδής, η εικόνα των τουριστικών περιοχών του Δήμου Κατερίνης και η καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών, βρίσκονται πάντα ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Στο πλαίσιο αυτό, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ένα πιο καθαρό και φιλικό προς το περιβάλλον παραλιακό μέτωπο.

Παράλληλα, αναβαθμίζουμε με συστηματικές μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις το αστικό περιβάλλον και στηρίζουμε τον τουρισμό μας, που φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών έχει πληγεί.

Ήδη πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα με έργα και δράσεις στο παραλιακό μέτωπο και συνεχίζουμε με στόχο να αλλάξει περαιτέρω η εικόνα του αστικού παραλιακού περιβάλλοντος και των ακτών μας».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, δήλωσε:

«Η καθαριότητα δεν είναι απλά η διαχείριση των απορριμμάτων μας, είναι η ζωή μας, ο πολιτισμός μας, καθώς συμβάλλει στην προβολή και ανάδειξη του τόπου μας, στην τουριστική αναβάθμιση, στην οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Εμείς στον Δ.Κατερίνης θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί και χρήσιμοι, θέλουμε να βοηθήσουμε την τουριστική ανάπτυξη και επιδιώκουμε η βελτίωση της καθημερινότητας να γίνεται στην πράξη με έργα και δράσεις, όπως αυτό που ολοκληρώνουμε στο παραλιακό μέτωπο με την αντικατάσταση των επίστυλων κάδων απορριμμάτων».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εργαζόμενοι Σκλαβενίτη: 16 κρούσματα κορωνοϊού στο κατάστημα της Ευκαρπίας

Gov.gr: Πιστοποιητικά που μπορείτε να εκδώσετε από σήμερα στον υπολογιστή σας

ΠΚΜ: Νέες συνοδευτικές δράσεις στο πλαίσιο υλοποίησης του Ε.Π. ΤΕΒΑ

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα