Δήμοι

Δήμος Κιλκίς: Κάλεσμα στους Δημότες να απογραφούν

Ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει έκκληση τους πολίτες που διαμένουν στην πόλη του Κιλκίς και δεν έχουν ακόμη απογραφεί να απογραφούν και στο πλαίσιο διευκόλυνσης του έργου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ).

Την ερχόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και κατά τις ώρες 9:00 έως 14:00 οι πολίτες του Κιλκίς μπορούν να προσέρχονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου για να απογραφούν από τον απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ έχοντας μαζί τους τον προσωπικό τους ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όπως και τα αντίστοιχα στοιχεία όσων απογράψουν από την οικογένειά τους.

Για την είσοδό τους στο προσωρινό απογραφικό κέντρο είναι απαραίτητη η προσκόμιση ή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/ νόσησης, ή βεβαίωσης αρνητικού rapid test/ PCR.

Για οποιαδήποτε διευκρινιστική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 23413 52213.

Συγχρόνως η Περιφερειακή Υπηρεσία της Στατιστικής στο Κιλκίς ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Κιλκίς ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν ως εξής:
Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
  • Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα
  • Μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr

Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση kilkis@statistics.gr

Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

Ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

  •  Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
  • Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης: ο απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

Ο απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

Αν δεν έχει περάσει ακόμη ο απογραφέας, τηλεφωνήστε στα 2341075305 ή 2341022442. Σε περίπτωση που τα τηλέφωνα δεν απαντούν να επιμείνετε, διότι όταν είναι κατειλημμένη η γραμμή, δείχνει σαν να καλεί κανονικά.

Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα τηλέφωνα που αναφέραμε παραπάνω ή στείλτε email με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση kilkis@statistics.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου για τα επόμενα 10 χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Διανομή προϊόντων Κοινωνικού Παντοπωλείου για τον Φεβρουάριο

@dmin

Δήμος Νέας Προποντίδας: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

@dmin

Σε αποξήλωση περιπτέρων προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα