ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κομοτηνής: Σε λειτουργία Γραφείο Εργασιακής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών του προχωράει στη λειτουργία Γραφείου Εργασιακής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Σκοπός του Γραφείου είναι η πληροφόρηση των ανέργων της περιοχής μέσα από προσωποποιημένη υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί για τον σκοπό αυτό, είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, είτε αυτοπροσώπως στον χώρο του γραφείου, έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού. Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα τους, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα στην περιοχή της Θράκης.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει το Γραφείο κατά την έναρξη της λειτουργίας του είναι:
  • Υποστήριξη για την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
  • Προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας
  • Υποστήριξη στη σύνταξη βιογραφικού
  • Υποστήριξη στη σύνταξη αίτησης για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Γραφείου οι υπηρεσίες του θα αναβαθμίζονται και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για αυτό με σχετικές ανακοινώσεις.

Το Γραφείο στεγάζεται στον δεύτερο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Τσανάκλειο Μέγαρο). Στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο: 2531022589 και ηλεκτρονική διεύθυνση:ergasiakomotini@gmail.com

Παράλληλα για την διευκόλυνση της διαδικασίας στο site του Δήμου Κομοτηνής λειτουργεί ειδικός σύνδεσμος, όπου ακολουθώντας τον ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει μόνος του τα βασικά του στοιχεία (σπουδές/ δεξιότητες/ προϋπηρεσία/ στοιχεία επικοινωνίας), χωρίς παρέμβαση από τα στελέχη του δήμου  https://www.komotini.gr/koinoniki-politiki-pedia-kai-athlitismos/grafeio-ergasiakis-symvoyleytikis-kai-ypostirixis?fbclid=IwAR3uvIktppvrWQ2aj5-WH-LQ8ctdgPSMr8B9Ey3C6udt76HmI5jFpO-nvnE

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00- 14:00.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα υπηρεσία του Δήμου  είναι:
  1. Εκμηδένιση του χρόνου αναζήτησης νέων αγγελιών από τον ενδιαφερόμενο.
  2. Παράκαμψη της διαδικασίας συλλογής και αποστολής στοιχείων επικοινωνίας για τον εκάστοτε εργοδότη, καθώς κάθε αγγελία περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία γνωστοποιούνται αυτόματα και εξατομικευμένα στον κάθε άνεργο κατά την ενημέρωση των αγγελιών οι οποίες τον ενδιαφέρουν (με ηλεκτρονικό μήνυμα).
  3. Ενημέρωση όλων των ανέργων, ακόμα και αυτών που δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν κοινωνικά δίκτυα, για όλες τις αγγελίες οι οποίες τους ενδιαφέρουν (αντίστοιχες της ειδικότητας και των ενδιαφερόντων τους).
  4. Δυνατότητα να συμπληρώσει μόνος του ο ενδιαφερόμενος τα βασικά του στοιχεία (σπουδές/ δεξιότητες/ προϋπηρεσία/ στοιχεία επικοινωνίας) μέσω ειδικού link στο site του Δήμου Κομοτηνής, χωρίς παρέμβαση από τα στελέχη του δήμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Ψεκασμοί εξ αιτίας κρούσματος ιού του Δυτικού Νείλου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση Δημάρχου με τους μαθητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae kwon do ITF

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Διαμονή σε εκτοπισμένους από εμπόλεμες ζώνες της Ουκρανίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα