Δήμοι

Δήμος Κομοτηνής: Σεμινάρια ηλεκτρονικών υπολογιστών για δικαιούχους ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD, ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης, απευθύνει πρόσκληση σε  όσους ωφελούμενους- δικαιούχους του ΤΕΒΑ επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κύριων δεξιοτήτων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργικών προγραμμάτων.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει αύριο 27 Οκτωβρίου και διαρκεί έως τις 3 Νοεμβρίου ή μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 10 ωρών και με την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το 2531025300, τις ώρες 9:30- 14:30 προκειμένου να δηλώνουν συμμετοχή και να ενημερώνονται σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι ενδιαφερόμενοι, κατά την εγγραφή τους στα μαθήματα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο από την αίτηση Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και Δελτίο Ταυτότητας.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αγρινίου: Πρόσληψη 108 ατόμων για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της πρόσληψης προσωπικού για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Αήθης και άνανδρη η επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα