Δήμοι

Δήμος Κομοτηνής: Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου με τη Συντονίστρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Ιωάννης Γκαράνης, είχε συνάντηση εργασίας με τη Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Έλενα Σώκου.

Μέσα σε θετικό κλίμα ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Σώκου για μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν τον Δήμο Κομοτηνής και άπτονται των αρμοδιοτήτων του κεντρικού κράτους.

Η κ. Σώκου συζήτησε αναλυτικά όλες τις πτυχές των θεμάτων που της τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει προς επίλυση στον Πρωθυπουργό.

Επαναβεβαιώθηκε το κλίμα αγαστής συμπόρευσης με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού καλού ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο φορέων και υπήρξε η δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, προκειμένου να επιλυθούν κάποια ζητήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Στο τέλος της επίσκεψης ο Δήμαρχος πρόσφερε στην κ. Σώκου τον επετειακό τόμο του Δήμου Κομοτηνής για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση κι ελευθερία της Κομοτηνής, καθώς και τον φάκελο των επετειακών γραμματοσήμων και ταχυδρομικών φακέλων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεοδωρικάκος : Αύξηση του εξωτερικού χώρου για την εστίαση

Ioannis Terzakis

Δήμος Ωραιοκάστρου: Νέος κύκλος εγγραφών στο κοινωνικό φαρμακείο

@dmin

Το νέο Προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής δήμου Θέρμης

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα