Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: 2η Δημόσια Διαβούλευση στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνει τη 2η Δημόσια Διαβούλευση στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) με σκοπό την «Παρουσίαση του προσχεδίου μέτρων και παρεμβάσεων – Καταγραφή απόψεων φορέων και πολιτών».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Ισόγειο Δημαρχειακού Μεγάρου (Π. Μελά 24, Εύοσμος), την Τρίτη 02 Απριλίου 2024 και ώρα έναρξης 11.00 π.μ.

Το ΣΒΑΚ είναι ένα Στρατηγικό Σχέδιο, το οποίο βασίζεται σε υφιστάμενες πρακτικές σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη αρχές όπως είναι η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες αποφάσεων, η ολιστική προσέγγιση στην άσκηση πολιτικής καθώς και η συνεχής αξιολόγηση των παρεμβάσεων.

Η σκοπιμότητα της υλοποίησης αυτού αφορά στην ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τις μετακινήσεις στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με όρους βιωσιμότητας σε ορίζοντα δεκαετίας, ενώ βασικό αντικείμενο του έργου είναι η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου με επίκεντρο την κινητικότητα κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών που θα υποδεικνύει με σαφήνεια τα μέτρα και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να αναπτύξει ο Δήμος κατά την επόμενη δεκαετία.

Η συμμετοχή και η διαρκής ενημέρωση των πολιτών και φορέων αποτελούν βασική επιδίωξη σε όλα τα στάδια υλοποίησης του ΣΒΑΚ, από τη φάση ανάπτυξης μέχρι τη διαδικασία υλοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΒΑΚ Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.kordelio-evosmos.gr/cat_citizen_service/technikes-ypiresies/svak/

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/@dkegr/streams

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Τιμήθηκαν οι γυναίκες που υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση

@dmin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Εκπαίδευση στελεχών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Καταδίκη του περιστατικού ξυλοδαρμού υπαλλήλου καθαριότητας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα