Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ανακαινίζεται και εμπλουτίζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στο στάδιο της ριζικής ανακαίνισης και αναδιάρθρωσης βρίσκεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, το οποίο εμπλουτίζεται, ταυτόχρονα, με περισσότερα προϊόντα.

Στόχος της νέας διοίκησης του δήμου είναι η στήριξη περισσότερων, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικά ευάλωτων οικογενειών της περιοχής, οι οποίες ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Η ενίσχυσή τους θα γίνεται με πλήρη διαφάνεια, σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, στον οποίο θα στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (Μαβίλη 6-8) και μετά την ανακαίνισή του θα λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μέγας χορηγός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ», η οποία προσφέρει ως οικονομική ενίσχυση 12.000 ευρώ το χρόνο αλλά και σειρά προϊόντων για τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και τα πέντε ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

«Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλα τα νοικοκυριά, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με μία άνευ προηγουμένου ακρίβεια, οι οικονομικά ευάλωτες οικογένειες έχουν τεράστια ανάγκη από στήριξη. Στόχος της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου είναι η ενίσχυση ολοένα και περισσότερων οικονομικά ευάλωτων οικογενειών, κάτι που θα αποτελέσει πραγματικότητα μετά την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό με περισσότερα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας και κυρίως το μέγα χορηγό, την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης ΑΕ», αναφέρει ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μήνυμα ζωής έστειλαν εθελοντές αιμοδότες

@dmin

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο γήπεδο 5Χ5 στο Φρυ

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Συλλογή τροφίμων για το Πάσχα

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα