Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στην προέκταση της Μαιάνδρου

Από το τμήμα Οδοποιίας Συγκοινωνιών- Κυκλοφορίας και Πολιτικής Προστασίας Της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 13-09-23 από τις 06:00π.μ. έως τις 20:00μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Πρ. Μαιάνδρου, στη Δημ. Εν. Ευόσμου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από την ανάδοχο εταιρεία “ΨΑΡΡΑΣ Α.Τ.Ε.”, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου”

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν μόνο την κατάληψη του οδοστρώματος.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα ληφθεί κατά την εκτέλεση του έργου, σύμφωνα με τα παρακάτω:

  1. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε μία (1) ημέρα με πλήρη αποκλεισμό της οδού από το ύψος της συμβολής της με την Περιφερειακή οδό (κυκλικό κόμβο Μαιάνδρου) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλικράτη.
  2. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου Μαιάνδρου, της Περιφερειακής οδού (ρεύμα πορείας προς Δυτικά), των οδών Σαμοθράκης, Ξανθίππης, Καλλικράτη, Πρ. Μαιάνδρου και των γύρω δρόμων της περιοχής.
  3. Συνέπεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οδοί Πλωτίνου, Γεωργίου Πλήθωνος Γεμιστού, Καππαδοκίας, Ιερομ. Γερμανού και Καισαρείας μετατρέπονται σε αδιέξοδα, στο ύψος που συμβάλλουν στην περιοχή των εργασιών επί της Πρ. Μαιάνδρου.
  4. Απαγορεύεται όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Πρ. Μαιάνδρου, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.
Η εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών θα γίνει ως εξής:
  • Από την οδό Πρ. Μαιάνδρου διέρχονται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών αστικής συγκοινωνίας Νο 42, 42Β, 42Α, 43.
  • Το δρομολόγιο Νο 42Β εκτελείται μόνο σε ημέρα Σάββατο.
Λόγω των εργασιών πρόκειται να γίνει ολικός αποκλεισμός και ως εκ τούτου, εκτροπές ως εξής:
  • Διαδρομές Νο 42, 42Α: Μέσω Προέκτασης οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη – Αναγεννήσεως – Πρ. Μαιάνδρου – Καλλικράτη – Αναπαύσεως – προς Τ.Σ. Κοιμητηρίων.
  • Διαδρομή Νο 43: Μέσω οδού Μαιάνδρου – Εσωτερική Περιφερειακή – Έξοδος (500μ. δυτικά της κυκλικής πορείας Μαιάνδρου – Σαμοθράκης – Ξανθίππης – Καλλικράτη – προς Τ.Σ. Κοιμητηρίων.
  • Διαδρομή Νο 43: Από Τ.Σ. Α. Ηλιούπολης – Προέκταση οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη – κυκλικές πορείες στην Εσωτερική Περιφερειακή – Αντώνη Τρίτση – προς Τ.Σ. Κ. Ηλιούπολης – Ευόσμου.

Από τις εργασίες επηρεάζονται οι συζυγείς στάσεις “ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ” καθώς και οι στάσεις “ΚΤΕΟ”, “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” και “ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ” για το δρομολόγιο Νο 43 προς Τ.Σ. Κ. Ηλιούπολης – Ευόσμου, οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Τα λεωφορεία θα εκτελούν όλες τις στάσεις που βρίσκονται στις διαδρομές εκτροπής τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Κατάκτηση δύο σημαντικών διακρίσεων στα «Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019-2023»

Δήμος Θερμαϊκού: Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής Καλλιτεχνών Graffiti

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πέτυχε την παραχώρηση των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου στο Δήμο

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα