Δήμοι

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Άμεση αποκατάσταση υποδομών υδροδότησης ζήτησε ο Δήμαρχος από τον Πρωθυπουργό

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός με τον Διευθυντή Ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ Κώστα Παπαδάκη, τον Υπεύθυνο Ύδρευσης του Δήμου Γ. Μανούδη και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Απ. Διανέλλο πραγματοποίησε αυτοψία στο Φράγμα Παναγιώτικο, κατά την οποία διαπιστώθηκε η ολοσχερής καταστροφή των αγωγών και κατάπτωσή τους μέσα στην κοίτη του ρέματος.

Ο κ. Μιτζικός  είχε  επιτόπου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή  ΥΠΕΣ Θ. Λιβάνιο ενημερώνοντάς για τις ζημιές και τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται  για την τάχιστη αποκατάσταση των αγωγών Ύδρευσης.

Παράλληλα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου, ζήτησε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για την παροχή τεχνικής βοήθεια και συνδρομή για την άμεση αποκατάσταση αντλιοστασίων, γεωτρήσεων και αγωγών του δικτύου ύδρευσης.

Με εντολή Πρωθυπουργού,  θα γίνει αυτοψία από διευθυντικά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΕΥΔΑΠ στα αντλιοστάσια και αγωγούς του Φράγματος Παναγιώτικο τα οποία υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές και βλάβες από την θεομηνία.

Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών

O Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, μετά την βιβλική καταστροφή, τη Γέφυρα Μπελεγρίνο στα Καλά Νερά.

Κατά την επίσκεψη τονίστηκε η συνεργασία για λύση του προβλήματος διέλευσης βαρέων οχημάτων από τα οποία εξαρτώνται πλείστες επιχειρήσεις. Είναι άμεση η ανάγκη για θέματα όπως η διανομή καυσίμων και τροφίμων , μεταφορές, οι κατασκευές και η εν εξελίξει κατασκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Υφυπουργό Υποδομών για την άμεση έναρξη εργασιών αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος Παναγιώτικο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Απέκτησε brand name εμφιαλωμένο νερό

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πρόσληψη 74 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα