Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παράδοση ανακαινισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων

Παραδόθηκαν προς χρήση ασφαλείς & ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στη μαθητική και αθλητική κοινότητα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η παραλαβή έγινε από τους αντιδημάρχους Αθλητισμού Νέας Γενιάς κ. Μαρία Γαβαλά, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σωτηράκη και Παιδείας Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργου Σταυρίδη, παρουσία της επιτροπής παρακολούθησης του έργου της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και του εργολάβου της αναδόχου εταιρείας”.

Τα έργα που υλοποιηθήκαν είναι ζωτικής σημασίας και συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση των αθλητικών σχολικών και αύλειων χώρων δίνοντας λύση στα σοβαρά και χρόνια λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου διεκδίκησε και εξασφάλισε την χρηματοδότηση για την υλοποίηση ενός μεγάλου πακέτου έργων αναβάθμισης – συντήρησης σχολικών μονάδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, με την ένταξή τους στα χρηματοδοτικά προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» και «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Το συνολικό κόστος ανήλθε στα 878.000,30 €, από τα οποία τα 600.000 € χρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα, ενώ η κάλυψη του υπολοίπου ποσού των 278.000,30 € έγινε από ιδίους πόρους του Δήμου.

Τα έργα τα οποία εντάχθηκαν και ολοκληρώθηκαν ήταν:
Στην Δημοτική Ενότητα Ευόσμου

Αντικατάσταση της περίφραξης, του φωτισμού και του συνθετικού χλοοτάπητα στα:

α) Γήπεδο ποδοσφαίρου επί της 25ης Μαρτίου & Εθν. Αντιστάσεως

β) Γήπεδο ποδοσφαίρου επί της οδού Νυμφαίου (πίσω από τέρμα αστικών λεωφορείων)

Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου -ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Ολική ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου-2ου Λυκείου, επί της οδού 25ης Μαρτίου, που περιλάμβανε:

  • Μόνωση της στέγης
  • Αντικατάσταση φωτισμού led της οροφής
  • Αντικατάσταση του πλαστικού δαπέδου με παρκέ
  • Ελαιοχρωματισμός τοιχοποιίας εσωτερικά και εξωτερικά
  • Αντικατάσταση ειδών υγιεινής, υδραυλικών και πλακιδιών στα αποδυτήρια και τις τουαλέτες
  • Καθίσματα σταδίου με πλάτη για τις κερκίδες στη σάλα
  • Αντικατάσταση φιλέ και μπασκετών
  • Αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων αλουμινίου του γυμναστηρίου και των εξωτερικών θυρών
  • Τοποθέτηση ταχυθερμαντήρων για ζεστό νερό
  • Αντικατάσταση και βελτίωση του δαπέδου, των μπασκετών και του φωτισμού, των τριών ανοικτών γηπέδων του αύλειου χώρου των σχολικών μονάδων.

« Σε όλη την διάρκεια της θητείας μας δεν σταματήσαμε να διεκδικούμε για τον δήμο μας και να αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας, κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο είτε από εθνικούς, είτε από ευρωπαϊκούς πόρους και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε και να παραδίδουμε ταυτοχρόνως στην μαθητική και αθλητική κοινότητα του Δείμου μας μια σειρά χρήσιμων και χρηστικών τεχνικών έργων παιδείας και αθλητισμού που είχε επί χρόνια ανάγκη ο δήμος μας. Με τα έργα αυτά και με την ολοκλήρωση μιας σειράς συμπληρωματικών παρεμβάσεων η φετινή εικόνα είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Είμαστε σε καλό δρόμο. Με μικρά και μεγάλα έργα τα σχολεία μας θωρακίσθηκαν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις τους είναι πλέον σύγχρονες, λειτουργικές και κυρίως ασφαλείς για τα παιδιά μας» δήλωσε φανερά ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός αμέσως μετά την Διοικητική Παραλαβή, για χρήση του έργου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Εγκατάσταση Έξυπνου Συστήματος Τηλεδιαχείρισης Υδρομετρητών

@dmin

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής παιδικών χαρών σε νηπιαγωγεία του δήμου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Νέος κύκλος εγγραφών στο κοινωνικό φαρμακείο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα