ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Προσωρινή εκτροπή λεωφορειακών γραμμών λόγω εμποροπανηγύρεων

Λόγο της διεξαγωγής θρησκευτικών εμποροπανηγύρεων στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου σύμφωνα με την ΟΣΕΘ ΑΕ θα γίνουν προγραμματισμένες εκτροπές δρομολογίων των λεωφορείων.

Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (5-6 Αυγούστου) στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μελίνας Μερκούρη και Φιλίππου Φλώρου, στην κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού  επηρεάζονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 01, 01Α, 19, και οι επιστροφές Νο 18, 42, 42Β καθώς αποτελεί διαδρομή εκτροπής σε ημέρα Σάββατο λόγω της διοργάνωσης της λαϊκής αγοράς στην οδό Σιατίστης.

Κατά το Σάββατο (05.08.2023), και έως ότου περατωθεί η λαϊκή αγορά, θα απαιτηθεί εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών μέσω των οδών Καραμανλή – Φλώρου – αριστερά Κατσαντώνη – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – δεξιά Παπανδρέου (όπως Νο 42Α).

Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού (13-14 Σεπτεμβρίου) Διαλογής, στις οδούς Τιμίου Σταυρού και Εμμανουήλ Παπά, στην κοινότητα Ελευθερίου-Κορδελιού επηρεάζονται οι μεταβάσεις των λεωφορειακών γραμμών Νο 09 οι οποίες δεν θα διέρχονται από την Πλατεία Διαλογής.

Κατά τη διεξαγωγή της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης στον Ι.Ν. Κοσμά Αιτωλού (23-24 Αυγούστου) στην οδό Ανδρόνικου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγαμέμνονος και Επτανήσου στην κοινότητα Ευόσμου δεν διέρχονται λεωφορειακές γραμμές. Η λεωφορειακή γραμμή Νο 20 δεν επηρεάζεται καθώς η οδός Αγαμέμνονος θα παραμείνει ελεύθερη. Οι στάσεις που επηρεάζονται από τις εκτροπές δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ημερίδα του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Εκστρατεία ενημέρωσης με motto «15195 και … καθαρίσαμε»

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινούν τα θερινά μαθήματα κολύμβησης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα