Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας για το σχολικό έτος 2021 – 2022, η οποία πραγματοποιείται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κατόπιν συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η πλατφόρμα των εγγραφών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (μπορείτε να εισέλθετε εδώ στην εφαρμογή) και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Σάββατο τις 20/3/2021.

Παράλληλα ξεκίνησε  η υποβολή των αιτήσεων για την εγγραφή των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο προς αποφυγή μετακινήσεων, όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή ταχυδρομείου, μέχρι το Σάββατο 20/3/2021.

Υπενθυμίζεται ότι στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται παιδιά που γεννήθηκαν το 2016 και το 2017, ενώ στην A’ τάξη του δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2015.

Σχετικές Εγκύκλιοι

Η εγκύκλιος για εγγραφή στα Νηπιαγωγεία
Η εγκύκλιος επαναφοίτησης στα Νηπιαγωγεία
Η εγκύκλιος για εγγραφή στα Δημοτικά

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκίνησε η απομάκρυνση του αμιάντου από το στρατόπεδο Παύλου Μελά

@dmin

Δήμος Θέρμης: Διεκδικεί τον τίτλο της 1ης Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2024

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα