Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης του πολίτη στο myDimos.live.gov.gr

Νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του πολίτη δημιουργεί η καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία myDimos.Live.gov.gr, μέσω της οποίας οι κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά την ημέρα, την ώρα και τον τρόπο της εξυπηρέτησής τους με τις δημοτικές υπηρεσίες, αποφεύγοντας τις περιττές μετακινήσεις και την αναμονή σε ουρές.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες εξελίξεις, είναι ένας από τους πρώτους έξι (6) δήμους της χώρας από τους οποίους ξεκινά η υλοποίηση της νέας υπηρεσίας, εξασφαλίζοντας την άμεση και δίχως ταλαιπωρία εξυπηρέτηση του πολίτη.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας (πατήστε ΕΔΩ), οι πολίτες μπορούν – χωρίς να προσέλθουν στον Δήμο – αφού κλείσουν ραντεβού, να εξυπηρετηθούν από τις δημοτικές υπηρεσίες με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Με φυσική παρουσία,
  • Με τηλεφωνική επικοινωνία με την/τον αρμόδιο υπάλληλο,
  • Με βιντεοκλήση με την/τον αρμόδιο υπάλληλο

Η υπηρεσία σχεδιάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, στα πρότυπα των αντίστοιχων υπηρεσιών ψηφιακών ραντεβού myDeskLive, η οποία ήδη λειτουργεί παραγωγικά σε πολλούς κομβικούς φορείς του Δημοσίου, όπως η ΑΑΔΕ, τα ΚΕΠ, ο ΟΑΕΔ, το Υπουργείο Εξωτερικών, ο ΕΦΚΑ, το Ελληνικό Κτηματολόγιο και τον Συνήγορο του Πολίτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Βράβευση εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

@dmin

Εγκύκλιος για τον προϋπολογισμό Δήμων 2020

admin

Δήμος Κομοτηνής: Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Δήμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα