ota24.gr
ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Λαγκαδά: Αήθης και άνανδρη η επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Λαγκαδά

Άνανδρη επίθεση δέχθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης.

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες σε γνωστό κατάστημα της περιοχής του Λαγκαδά, στο οποίο ενεπλάκησαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά και άλλα δύο άτομα, μετά από έντονη λογομαχία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος του επεισοδίου ήταν προσωπικές οικονομικές διαφορές μεταξύ των παραπάνω ατόμων.

Ακολούθησε η υποβολή μηνύσεων ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν για σωματική βλάβη και εξύβριση και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού έσπευσαν στο πλευρό του κ. Ξενιτίδη να του συμπαρασταθούν φίλοι και συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ιωάννη Ταχματζίδη με ανακοίνωση της καταδίκασε την άνανδρη επίθεση.

«Σε μια δημοκρατική και πολιτισμένη κοινωνία οποιαδήποτε διαφορά έχουν οι πολίτες με έναν αιρετό λύνεται με διάλογο και μόνο. Συμπεριφορές όπως τραμπουκισμοί και ξυλοδαρμοί είναι απόλυτα καταδικαστέες. Εύχομαι στον φίλο και συνάδελφο Γιώργο καλή ανάρρωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ομόφωνο Ψήφισμα 20 Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων Λαγκαδά ΥΠΕΡ των Κοινοτήτων

Ch

Οι τελικές αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής των Δήμων

dimis

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Με προτάσεις διεκδικούμε παντού και κερδίζουμε για τον Δήμο (video)

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα