Δήμοι

Δήμος Λαγκαδά: Ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου

Στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για την εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» έχει ενταχθεί ο Δήμος Λαγκαδά.

Το σχέδιο αστικής προσβασιμότητας προϋπολογισμού 49.600 ευρώ, που χρηματοδοτείται πλήρως από το Πράσινο Ταμείο, έχει ως στόχο σε αρχικό στάδιο την καταγραφή όλων των ανοιχτών και ελεύθερων χώρων του Δήμου Λαγκαδά, ώστε στη συνέχεια να διαπιστωθεί που χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου να είναι προσβάσιμοι σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου.

«Η αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών, αποτέλεσε προεκλογική μας δέσμευση και θα συνεχίσουμε να παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Η εξασφάλιση του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προγράμματος αποτελεί μέρος του οράματός μας ώστε ο Δήμος Λαγκαδά και κυρίως οι ελεύθεροι χώροι του να είναι φιλικοί και προσβάσιμοι σε όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Εγκρίθηκε το τελικό στάδιο μελέτης τροποποίησης Πολεοδομικού Σχεδίου Ευκαρπίας

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Πρόσληψη 13 ατόμων καθαριότητας σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Αρχίζει τη Δευτέρα το «ΚΑΠΗ και θάλασσα» 2023

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα