ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Λαγκαδά: Υπεγράφη σύμβαση παραχώρησης έκτασης στην Κτιριακές Υποδομές ΑΕ για ανέγερση κτιρίου που θα στεγάσει το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

Το πρώτο βήμα για την ανέγερση του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης έκτασης από τον Δήμο Λαγκαδά στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

Πρόκειται για έκταση συνολικά 5.696,73 τ.μ. στην οποία πρόκειται να ανεγερθεί το νέο σχολικό κτίριο.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιώργος Ξενιτίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Αθανάσιος Γιάνναρης, θέτοντας τις βάσεις ώστε ο Δήμος Λαγκαδά να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές σχολικό κτίριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκταση κρίθηκε κατάλληλη για την ανέγερση του διδακτηρίου του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά σύμφωνα με το από 29/5/2017πρακτικό καταλληλότητας και Επιλογής Χώρου της αρμόδιας από τον Ν.3467/2006 Επιτροπής.

Η έκταση δρομολογήθηκε να παραχωρηθεί στις Κτηριακές Υποδομές ΑΕ με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά στις 28 Ιουλίου 2021, με την ΚΤΥΠ ΑΕ να αναλαμβάνει την κατασκευή του σχολικού κτιρίου μέσω ΣΔΙΤ, με ορίζοντα υλοποίησης τα δέκα χρόνια.

«Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού φαίνεται πια ότι δίνεται έμπρακτά λύση στο πρόβλημα σχολικής στέγης που αφορά το 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά. Ευελπιστούμε το έργο να υλοποιηθεί ώστε οι μελλοντικές γενιές της περιοχής να μπορούν να χαρούν ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ Γιώργος Ξενιτίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Αρχίζει το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαιρινό Σχολείο 2023»

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Σταυρούπολης την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

@dmin

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Βράβευση επιτυχόντων των πανελληνίων εξετάσεων 2023

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα