Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Λαυρεωτικής: Παρουσίαση των υποψηφίων της «Δημοτικής Καινοτομίας» στην Κερατέα

Σε κλίμα ομοψυχίας και σύμπνοιας, εκατοντάδες δημότες από την Κερατέα, παρακολούθησαν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοτικής Καινοτομίας», από τον δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, αφού ο Κώστας Λεβαντής, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και ο Σταύρος Κρητικός επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Πρωτοπορία», εδώ και καιρό ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη διοίκηση.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η αναφορά του Δημήτρη Λουκά στην έναρξη της ομιλίας του. «Αποφασίσαμε να πολλαπλασιάσουμε με γενναιότητα τις δυνάμεις μας, ώστε με σθένος και συνέπεια να σηκώσουμε τα μανίκια και από κοινού να δουλέψουμε παραγωγικά και ώριμα για το Δήμο μας. Η στάση αυτή, που τη χαρακτηρίζω πολιτικά ώριμη, κοινωνικά συλλογική, και αυτοδιοικητικά αναγκαία αντανακλά την πεμπτουσία της αυτοδιοίκησης. Καταφέραμε να παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν και προτάξαμε την ισχύ εν τη ενώσει στη βάση της κοινωνίας μας, προτάξαμε το σεβασμό στην άλλη άποψη, κυρίως προτάξαμε τη σύνθεση της εμπειρίας αλλά και των οραμάτων μας. Συγκροτήσαμε ένα υπόδειγμα που έρχεται από το μέλλον και εγγυάται την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα, την εξωστρέφεια, την ενδυνάμωση του Δήμου, τη μέγιστη συμμετοχή των πολιτών.»

Ο Δημήτρης Λουκάς υπογράμμισε ότι οι κατακτήσεις αυτού του υποδείγματος διοίκησης είναι οι εξής δύο εξαιρετικά σημαντικές:

  • Ένα γιγάντιο εκτελεσμένο έργο που υλοποιήθηκε στο Δήμο ύψους 90 εκ. ευρώ, με άξονες τα έργα υποδομής και καθημερινότητας, τη συγκρότηση μιας ισχυρής ταυτότητας του Δήμου Λαυρεωτικής, την οικονομική βιωσιμότητα και ευρωστία του Δήμου, την αναπτυξιακή του προοπτική, την ασφάλεια των πολιτών , την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική πολιτική.
  • Ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο με 127 υποψήφιους και υποψήφιες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό, αποτελούμενο από άντρες και γυναίκες βγαλμένους μέσα από την καρδιά των τοπικών κοινωνιών, ενεργούς και δραστήριους πολίτες, που διαθέτουν τη γνώση, την επάρκεια, την κατάρτιση, την εμπειρία και κυρίως την ισχυρή πολιτική βούληση να εργαστούν με συνέπεια και αφοσίωση για την επόμενη ημέρα.

Ο Δημήτρης Λουκάς άλλωστε στην παρουσίαση των υποψηφίων τόνισε «Εμείς φέρουμε την εμπειρία των παλαιότερων, τη φρεσκάδα των νεότερων, τη δυναμική του ανεξάρτητου και του πολυσυλλεκτικού, το ενωτικό πνεύμα της συνεργασίας και της ομοψυχίας».

Κλείνοντας ο δήμαρχος έδωσε το μήνυμα της νίκης αλλά και του διαρκούς αγώνα «Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε μια Δημοτική αρχή με συνεκτικό πρόγραμμα, με αγάπη για τον τόπο, με πολιτική βούληση για έργο, με διάθεση συνεργασίας με τις δυνάμεις όλου του Δήμου, και με διάθεση και δυνατότητα συνεργασίας με την περιφέρεια και την κεντρική εξουσία. Μια δημοτική αρχή που να εκφράζει το ΟΛΟΝ, που συμπεριλαμβάνει και δε διχάζει, που συνεργάζεται και δεν πολώνει, που αγκαλιάζει και δεν εξαιρεί, που διεκδικεί εκ μέρους όλων των δημοτών και παραδίδει έργο για όλους τους δημότες.»

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Λαύριο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20.00, στο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Καινοτομίας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημοτικές εκλογές 2023: Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι στους δήμους της Θεσσαλονίκης

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Παντελή Τσακίρη στην Νεοχωρούδα

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Εξόρμηση του υποψήφιου δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη στον Χορτιάτη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα