Δήμοι

Δήμος Κομοτηνής: Πρόσκληση σε φορείς και συλλόγους για συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ ΓΟΥΕΛ ΚΟΜ@Εθελοντισμός

Πρόσκληση Συμμετοχής Εθελοντικών Οργανώσεων, Φορέων, Συλλόγων  και Άτυπων Ομάδων στο 2ο Φεστιβάλ υποδοχής Φοιτητών ΓΟΥΕΛ ΚΟΜ@Εθελοντισμός, απευθύνει ο Δήμος Κομοτηνής.

Η δράση διοργανώνεται από τον Δήμο Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού  Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono Δήμου Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής (ΔΗΣΥΝ).

Το «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2, είναι 3ήμερο Φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, και ξεκινά την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 τις ώρες 12:00-15:00, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα λειτουργούν σταθμοί ενημέρωσης, θα γίνουν παρουσιάσεις  του προφίλ της κάθε οργάνωσης, φορέα και συλλόγου και θα πραγματοποιηθούν διάφορες άλλες δραστηριότητες, εκθέσεις και βιωματικά εργαστήρια των εθελοντικών οργανώσεων, των ΜΚΟ και των συλλόγων της πόλης μας.

Παράλληλα με τη δράση του «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2, θα διεξαχθεί το «2ο Street Food Festival», μαζί με μουσικά, χορευτικά δρώμενα, αθλοπαιδιές και αθλητικές διοργανώσεις, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής. 

Ο στόχος της  δράσης  είναι να συστηθούν οι  οργανώσεις, οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές, καθώς επίσης η δικτύωση και η συνεργασία των εθελοντικών οργανώσεων και των συλλόγων μεταξύ τους.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 12:00-15:00 θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και θα πραγματοποιηθούν  οι δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων, φορέων, ΜΚΟ και αθλητικών συλλόγων και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες, θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και τα πολιτιστικά δρώμενα των πολιτιστικών συλλόγων.

Όποιος δραστηριοποιείται σε κάποια οργάνωση, πολιτιστικό ή αθλητικό  σύλλογο και ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός» vol 2, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω  email στο info@exagonoKomotini.gr ή στα τηλέφωνα 2531082051 και 2531082055.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Μη νόμιμη η απόφαση απόρριψης μετονομασίας της οδού Λαγκαδά

@dmin

Δήμος Αλίμου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

@dmin

Δημαρχείο Κηφισιάς: Εκδήλωση της μαθητικής επιχειρηματικότητας

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα