Δήμοι

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Άνοιξε ανανεωμένο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Άκρως ανανεωμένο, επαναλειτουργεί, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μετά το συνολικό, εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο του κτιρίου, μετά την ολοκλήρωση, στο σύνολο των εγκαταστάσεών του, των απαιτούμενων επισκευών και εργασιών συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού (επισκευές των αντλιών καθαρισμού) και καθαρισμού της κολυμβητικής δεξαμενής, που πραγματοποιήθηκαν, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών παραδίδεται και πάλι στη διάθεση του κοινού του.

Σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον με φόντο το δάσος του Σέιχ-Σου εξειδικευμένοι προπονητές κολύμβησης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν παλιά και νέα μέλη στην «πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Βόρειας Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι υπεύθυνοι, μία πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, με πιστοποιητικά έγκρισης περιβαλλοντικών όρων από τη Διεύθυνση Προστασίας Περιβάλλοντος και διάθεσης υγρών αποβλήτων από την ΕΥΑΘ, όπως επίσης και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του ύδατος.

«Το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο ανοίγει και πάλι τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους, ανανεωμένο, έχοντας ολοκληρώσει τις απαιτούμενες συντηρήσεις και έχοντας πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής και των κανόνων λειτουργίας του συνόλου των χώρων του» σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης.

Τμήματα και πρόγραμμα λειτουργίας

Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (ώρες κοινού: 8.30 π.μ.-4 μ.μ. & 8 μ.μ.-9.30 μ.μ.), ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα παιδικά τμήματα αφορούν παιδιά 5 έως 14 ετών και θα πραγματοποιούνται απογεύματα, μόνο με ραντεβού.

Σε ό,τι αφορά στους ενήλικες, πέρα από τις ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, θα λειτουργήσουν και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης (αρχαρίων και προχωρημένων), aqua και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι ενήλικες πρέπει να προσκομίσουν χαρτί από παθολόγο και δερματολόγο ή από καρδιολόγο και δερματολόγο και οι ανήλικοι από παιδίατρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-Γραφείο Αθλητισμού: 2313 329 560
-Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών: 2310 200327

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: «Έχετε επιλεκτικότητα στη μνήμη και στη λήθη κύριε Μπουτάρη»

@dmin

Δήμος Θέρμης: Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένες κατοικίες σε Θέρμη – Τρίλοφο – Πλαγιάρι άφησε πίσω της η «ΙΛΙΝΑ»

@dmin

Πόσα παίρνει ως πάγια προκαταβολή κάθε Κοινότητα και ποιοι τα διαχειρίζονται

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα