ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Αρχίζει τη Δευτέρα το «ΚΑΠΗ και θάλασσα» 2023

Στο πλαίσιο του προγράμματος που ξεκινά τη Δευτέρα 3 Ιουλίου οι πολίτες της τρίτης ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οικονομικά και με… αθλητικές προδιαγραφές, καθώς συνοδεύονται από φυσιοθεραπευτή του ΚΑΠΗ, τα καλοκαιρινά τους μπάνια.

«Η έγνοια για τα άτομα της τρίτης ηλικίας βρίσκεται στον πυρήνα της κοινωνικής μας πολιτικής» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και προσθέτει: «Έχουμε εξασφαλίσει τη δυνατότητα στα μέλη των ΚΑΠΗ να κάνουν δωρεάν εξετάσεις και ιατρικές πράξεις στα δημοτικά μας ιατρεία, πριν από τρεις εβδομάδες εγκαινιάσαμε το τρίτο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Συκεών και συνεχίζουμε να υλοποιούμε προγράμματα και πολιτικές που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων που εργάστηκαν για μια ολόκληρη ζωή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΚΚΠΑ Αρίστος Γαλανός επισημαίνει ότι « υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στο «ΚΑΠΗ και Θάλασσα», συμμετοχή που όπως σημειώνει «αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει πραγματικές ανάγκες καθώς δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν έχουν τα οικονομικά μέσα και την άνεση για καθημερινές αποδράσεις ή διακοπές διαρκείας, να ζήσουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης δίπλα στο κύμα».

Στο πρόγραμμα «Κ.Α.Π.Η. & ΘΑΛΑΣΣΑ» 2023 που κοστίζει 18 ευρώ την εβδομάδα, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 295 άτομα ενώ οι θέσεις από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου έχουν κλείσει.

Να σημειωθεί ότι καθημερινά η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 8 το πρωί, η επιστροφή για τη 1 μμ, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τη 2η και την 3η εβδομάδα θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο ΚΑΠΗ στο οποίο ανήκουν.

Ημερομηνίες και προορισμοί
  • 1η εβδομάδα: Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 έως Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 – Προορισμός: Φλογητά Χαλκιδικής
  • 2η εβδομάδα: Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 έως Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 – Προορισμός: Φλογητά Χαλκιδικής
  • 3η εβδομάδα: Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 έως Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 – Προορισμός: Σταυρός, Θεσσαλονίκης

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: «Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Πόσα γνωρίζεις για το “Upcycling”;»

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της πρόσληψης προσωπικού για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμαρχοι της Μακεδονίας δημιούργησαν το “Δίκτυο Πόλεων Μεγαλέξανδρου”

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα