Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Ε. Κανταρτζής

Νέος αντιδήμαρχος προστέθηκε στην ομάδα του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, με απόφασή του όρισε τον δημοτικό σύμβουλο, Ευάγγελο Κανταρτζή, ως Αντιδήμαρχο με τις αρμοδιότητες Πολεοδομικών Εφαρμογών – Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Ελέγχου Κατασκευών και Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα στη σχετική απόφαση του Δημάρχου με θέμα: «Ορισμός άμισθου Αντιδημάρχου Δήμου Ωραιοκάστρου και τροποποίηση αναπλήρωσης στα καθήκοντα του Δημάρχου ως ληξιάρχου» αναφέρεται:

«Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ορίζει τον Ευάγγελο Κανταρτζή, ως Αντιδήμαρχο με τις αρμοδιότητες Πολεοδομικών Εφαρμογών – Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Ελέγχου Κατασκευών και Προστασίας του Πολίτη, με θητεία από 22-02-2021 έως 31-08-2022 και αναπληρωτή αυτού τον Καζαντζίδη Χαράλαμπο.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Καρασαββίδης Δημήτρης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κα Δημητριάδου Σοφία όταν απουσιάζει ή κωλύεται η Αντιδήμαρχος τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Σαραμούρτση Νικόλαο.

Αναθέτει την κατά νόμο αναπλήρωση αυτού, στα καθήκοντά του ως Ληξιάρχου του Δήμου Ωραιοκάστρου, στους Αντιδημάρχους κ.κ. Καρασαββίδη Δημήτρη, Δημητριάδου Σοφία, Λαζαρίδη Αριστείδη, Σαραμούρτση Νικόλαο, Ζιακούλη Ηλία.

Επίσης, αναθέτει την τέλεση των πολιτικών γάμων, εναλλακτικά με το Δήμαρχο σε όλους τους Αντιδημάρχους».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ένα ακόμη σχολείο-στολίδι

Ioannis Terzakis

Δωρεάν νομικές συμβουλές σε συνταξιούχους, εργαζόμενους και ανέργους, από Δήμο Ιλίου

Ioannis Terzakis

Δήμος Θέρμης: Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους στο όνομα του δήμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα