Προκηρύξεις

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δημοσιεύτηκε προκήρυξη για προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.

Για τον Δήμο Ωραιοκάστρου προβλέπονται:

  • Δυο (2) θέσεις Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης,
  • Δυο (2) θέσεις Τεχνολογικής εκπαίδευσης
  • Τέσσερις (4) θέσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων, αφού διαθέτουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 7 Μαρτίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 26 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την προκήρυξη και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω του υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου υποστηρίξαμε την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και αποτυπώσαμε τη βούλησή μας στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας. Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να καλύψει σε ένα βαθμό το κενό που υπάρχει στην έλλειψη αστυνόμευσης και ταυτόχρονα να συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοτέλειας των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων του Δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την καλύτερη λειτουργία του Δήμου», αναφέρει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Για την Δημοτική Αστυνομία στο  Δήμο μας προβλέπονται οκτώ θέσεις, δύο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, δύο τεχνολογικής εκπαίδευσης και τέσσερις θέσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 7 Μαρτίου να υποβάλλουν μέσω ΑΣΕΠ τις αιτήσεις τους. Η Δημοτική Αστυνομία θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας», αναφέρει η Σοφία Δημητριάδου, αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κρίσεων, Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη 7Κ/2021 για τις 144 προσλήψεις σε ΚΕΠ

@dmin

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις του προγράμματος 4Κ/2020 «Βοήθεια στο Σπίτι»

@dmin

Δήμος Καλαμαριάς: Ανάρτηση των αποτελεσμάτων της ΣΟΧ 6/2020 για την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα