Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκαν Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου με την φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στη Λητή, στο Πετρωτό, στον Μονόλοφο, στη Νεοχωρούδα και στη Νέα Φιλαδέλφεια, με δρώμενα για τα παιδιά, μουσική, χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις 2023».

Στη Λητή μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στη φωταγώγηση του δέντρου και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε σε συνεργασία με την Κοινότητα Λητής και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής. Χριστουγεννιάτικες νότες στην εκδήλωση έδωσαν τα μέλη της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου, που έψαλλαν τα κάλαντα.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τον Άγιο Βασίλη να καταφθάνει με… μοτοσικλέτα, διασκέδασαν με ξωτικά και ξυλοπόδαρο, παρέλαβαν δώρα που μοίρασαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ενώ οι μεγάλοι ζεστό κρασί.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πετρωτό και τον Μονόλοφο έγινε σε συνεργασία με την Κοινότητα Μεσαίου και τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Μονολόφου. Τα παιδιά διασκέδασαν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του στο Πολιτιστικό Κέντρο Μονολόφου και παρέλαβαν δώρα και γλυκίσματα που προσέφεραν τα μέλη του Συλλόγου.

Στη Νεοχωρούδα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Νεοχωρούδας, σε συνεργασία με την Κοινότητα Νεοχωρούδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεοχωρούδας «Μέγας Αλέξανδρος» και τον Σύλλογο Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια είπαν μέλη της χορωδίας του Συλλόγου «Μ. Αλέξανδρος». Τα παιδιά στη συνέχεια συμμετείχαν σε χριστουγεννιάτικα δρώμενα και διασκέδασαν με τον Αϊ Βασίλη, με ξωτικά και τον ξυλοπόδαρο που εντυπωσίασε με τα πολύχρωμα φτερά του. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα που ετοίμασαν οι Σύλλογοι «Μ. Αλέξανδρος» και «Η Αρίστη».

Οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν σε συνεργασία με την Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εστία Φιλαδελφέων». Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στήθηκε και φωταγωγήθηκε στην Πλατεία του χωριού, όπου και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος έστησε χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια. Τα παιδιά διασκέδασαν με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά του και τον ξυλοπόδαρο, ενώ χόρεψαν παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς και έψαλλαν τα κάλαντα.

Μονόλοφος
Νέα Φιλαδέφεια

 

Νεοχωρούδα
Λητή
Πετρωτό

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σύμπραξη Μανδαλιανού – Τασούλη

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Αποκτά Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

@dmin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Συγκέντρωση υλικών για το Μουσείο Σχολικής Ζωής Κορακοβουνίου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα