ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για το «Digital Marketing και τη σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο»

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την εταιρία «Not The Same», διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, στις 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας, ημερίδα με θέμα «Digital Marketing και η σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η «Not The Same» είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και έχει εκτεταμένη εμπειρία στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενημερωτικών εκδηλώσεων σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Τα στελέχη της συμμετέχουν με επιτυχία στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Google «Grow with Google» εδώ και τρία χρόνια ως κύριοι εισηγητές.

«Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν στους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ωραιοκάστρου τα βασικά στοιχεία και οι έννοιες του Digital Marketing, καθώς και πρακτικές πληροφορίες, συμβουλές και παραδείγματα από τον ψηφιακό επιχειρηματικό κόσμο», αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Δαμιανός Ιωσηφίδης.

Η ημερίδα θα παρέχει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες και στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το Digital Marketing, να κατανοήσουν τη σημασία της παρουσίας τους στο διαδίκτυο και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν είναι:

  • Στρατηγική & Marketing
  • Το Internet σήμερα
  • Websites & e-Commerce
  • Social Media
  • Social Media Ads
  • Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Marketing (SEM)
  • Google Ads
  • E-mail Marketing
  • Analytics & Reporting

Ομιλητές θα είναι οι Ευθύμιος Τζεχερίδης – CEO/Head of Marketing, Ζωή Βέργου – Creative Director & Social Media Manager, Ελεάνα Δαλαγδή – Digital Marketing Director, Άννα Πλιάτσιου – Digital Marketer, Μάνια Τσιγαρίδα – Digital Marketing Director.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του μικρού κοριτσιού θα διερευνηθούν σε βάθος

@dmin

Δήμος Νότιου Πηλίου: Γιορτή φυρικιού στη Βυζίτσα

@dmin

Βοήθεια στους Δήμους για ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα