ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Πιστοποιήθηκαν οι παιδικές χαρές από το Υπουργείο Εσωτερικών

Για πρώτη φορά στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας οι παιδικές χαρές λειτουργούν σύννομα, σύμφωνα με την απαιτούμενη νομοθεσία, διαθέτοντας την απαραίτητη πιστοποίηση καταλληλότητας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ύστερα από τη θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Αρκαδίας χορηγήθηκε, από το Υπουργείο Εσωτερικών, η απαιτούμενη Βεβαίωση Καταλληλότητας Λειτουργίας καθώς και το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, για όλες τις κάτωθι παιδικές χαρές:

 1. Αγίου Πέτρου
 2. Καστρίου
 3. Πραστού
 4. Κορακοβουνίου
 5. Αγίου Ανδρέα
 6. Βερβένων
 7. Άστρους (πλατείας Καρυτσιώτη)
 8. Άστρους (πλατείας Αγ. Παύλου)
 9. Κάτω Δολιανών
 10. Κουτρούφων
 11. Ξηροπηγάδου
 12. Μελιγούς
 13. Παραλίου Άστρους

Για κάθε μια από τις ανωτέρω παιδικές χαρές, υποβλήθηκε από τον Δήμο πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Νομού Αρκαδίας, προκειμένου να χορηγηθεί Βεβαίωση Καταλληλότητας Λειτουργίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 της ΥΑ 28492/11-05-2009 (ΦΕΚ Β 931/18-05-2009), όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για πρώτη φορά στον Δήμο μας λειτουργούν οι παιδικές χαρές με το ειδικό σήμα καταλληλότητας λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Στόχος μας είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια σε πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Προχωράμε μπροστά με έργα και πράξεις».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Λαγκαδά: Συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

@dmin

Εγκύκλιος για τον Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης

admin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Τιμά τους αθλητές και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα