Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο

O Δήμος Ωραιοκάστρου λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο», ενταγμένη στο ΕΣΠΑ 2021– 2027.

Σκοπός του προγράμματος του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι η υποστήριξη ευπαθών ατόμων/νοικοκυριών που διαμένουν στον Δήμο Ωραιοκάστρου μέσω της παροχής  φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων.  Οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν και αφορούν ανθρώπους που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Σκοπός του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η εξασφάλιση συστηματικής μηνιαίας υποστήριξης μέσω της  παροχής τακτικής υλικής  ενίσχυσης με τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου με διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα. Ως βασικό στόχο έχει την κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης και τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής ατόμων και οικογενειών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει η υποβολή αιτήσεων – εγγραφών στο Κοινωνικό Φαρμακείο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για το έτος 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την ανακοίνωση και τις πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων:

Για το Κοινωνικό Φαρμακείο ΕΔΩ

Για το Κοινωνικό Παντοπωλείο ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Κλειστοί για 3 μέρες βρεφικοί-παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ

@dmin

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ιστοσελίδα με αδέσποτα προς υιοθεσία

@dmin

Δήμος Θέρμης: Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό το έργο ανάπλασης των οδών Μανδρίτσα και Μεγ. Αλεξάνδρου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα