Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: Αποτελέσματα μοριοδότησης αιτήσεων εγγραφής βρεφών – νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά αποφάσισε κατά πλειοψηφία και ενέκρινε τα αποτελέσματα μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά για το σχολικό έτος 2023-2024.

Η ειδική επιτροπή Επιλογής & Αξιολόγησης παρέλαβε και μοριοδότησε 559 έγκυρες αιτήσεις ανά παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με την 93/2023 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και λαμβάνοντας υπόψη την δυναμικότητα των παιδικών σταθμών καθώς και το διαθέσιμο προσωπικό, έγινε εισήγηση για τις ακόλουθες θέσεις εγγραφής των βρεφών και νηπίων για την σχολική χρονιά 2023-2024 στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά :

Οι παραπάνω θέσεις θα καλυφθούν από αιτήσεις με τα περισσότερα μόρια σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ισοψηφίας προηγούνται οι εργαζόμενες μητέρες και έπονται τα χαμηλότερα οικογενειακά εισοδήματα.

Σε περίπτωση που θέσεις οι οποίες θα προσφερθούν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α για το πρόγραμμα «Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, για την χρονική περίοδο 2023-2024» δεν καλυφθούν με voucher, θα καλυφθούν από νήπια και βρέφη της μοριοδότησης.

Επισυνάπτονται οι πίνακες ανά παιδικό σταθμό, με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, βάσει του κανονισμού της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της απόφασης.

Απόφαση δημοτικού Συμβουλίου

Κατατάξεις ανά Παιδικό Σταθμό

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος Τρικάλων για το Νερο και 4 μήνες δωρεάν νερό

Ioannis Terzakis

Δήμος Παύλου Μελά: Προγραμματισμένη Αιμοδοσία στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Ευκαρπίας

@dmin

Τροπολογία για τις ΜΚΟ. Επιχορήγηση στους δήμους για πρόσφυγες και μετανάστες

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα