ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Παύλου Μελά: Εργασίες ιατρικής περίθαλψης, συλλογής και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος  Παύλου Μελά θα προχωρήσει στην υλοποίηση του Προγράμματος  παροχής ιατρικής περίθαλψης, συλλογής και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς για τις  Δ.Ε. Σταυρούπολης, Δ.Ε. Πολίχνης και Δ.Ε. Ευκαρπίας.

Η υλοποίηση του Προγράμματος θα γίνει με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον κ. Δήμαρχο όπως διαχωρίζονται στην Τεχνική Περιγραφή, κατά ομάδες ή υποομάδες, που θα υποβάλλουν την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Ο Δήμος έχει ήδη προχωρήσει  στην δημοσίευση πρόσκλησης προς τους ενδιαφερόμενους φορείς , η ιδιώτες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική προσφορά μέχρι και τη Δευτέρα 13-7-2020 και ώρα 14.00 στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Παύλου Μελά,  Νικ. Πλαστήρα 2, (Κτήριο Αναστασιάδη, ισόγειο).

Αρμόδιος υπάλληλος είναι η κα. Κ. Ποζουκίδου τηλ. 2313 302890 και για τεχνικά θέματα η κα. Κ. Σχοινά  τηλ. 2313 302344.

Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όσα έντυπα αφορούν το πρόγραμμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου Μελά στους παρακάτω συνδέσμους.

Για την ΔΕ Σταυρούπολης ΕΔΩ

Για την ΔΕ Πολίχνης ΕΔΩ

Για την ΔΕ Ευκαρπίας ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πάτρας: Πλήρως προσβάσιμες 5 παραλίες για τους ΑμεΑ

@dmin

Δήμος Γλυφάδας: Ορίστηκαν νέοι Αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες τους

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Εθελοντική Αιμοδοσία

@dmin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα