Δήμαρχοι

Δήμος Παύλου μελά: Μήνυμα του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητά μου παιδιά, σεβαστοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες

Ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με όνειρα και προσδοκίες για τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά και θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου, κουράγιο και δύναμη για να επιτευχθούν οι στόχοι των παιδιών μας.

Δημοτική αρχή, εκπαιδευτικοί, γονείς – κηδεμόνες, μαθητές – μαθήτριες αφήνουμε πίσω μας τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης και ατενίζουμε το αύριο με ελπίδα και ευθύνη.

Η κοινωνία μας σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χαρακτηρίζεται ορθά ως κοινωνία της γνώσης και η επένδυση στην παιδεία μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην προαγωγή της ευημερίας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Πολλά πράγματα αλλάζουν ραγδαία γύρω μας και σε μια περίοδο ταχύτατων μεταβολών στην επιστήμη και την τεχνολογία, το εκπαιδευτικό μας σύστημα  εξελίσσεται και είναι αναγκαία η συνδρομή όλων των εμπλεκoμένων, ώστε να διασφαλιστεί μέσα από συνεργασία και σύνθεση δυνάμεων, ένα ασφαλές, υγιές και φιλικό σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ως Δημοτική Αρχή, με εμπειρία και γνώση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, Διοίκηση και υπηρεσιακός μηχανισμός του Δήμου Παύλου Μελά  θα συνεχίσουμε την αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς και τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα χωρίς καθυστερήσεις και να αναβαθμιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Εύχομαι καλή δύναμη στους μαθητές όλων των τάξεων και ιδιαίτερες ευχές στα “πρωτάκια” μας που ξεκινούν το ταξίδι τους στον θαυμάσιο κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στήριξη των Δήμων για να σηκώσουν το βάρος της κοινωνικής τους ευθύνης

admin

Π. Τσακίρης: «Εξασφαλίσαμε 430.000 ευρώ για ανάπλαση της πλατείας Μελισσοχωρίου, ένα εμβληματικό έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή»

admin

Δήμαρχοι Πέλλας : Δεν θα ανοίξουν την Δευτέρα τα σχολεία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα