ΔήμοιΠροκηρύξεις

Δήμος Παύλου Μελά: Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνολικά εκατό δεκατριών (113)  ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, για το διδακτικό έτος 2023-2024

Η με αρ. πρωτοκόλλου 39617/27-7-23,  Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2023 έχει ως αναπόσπαστο τμήμα της:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ»

β. Tο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ» για την πρόσληψη καθαριστών – καθαριστριών στις σχολικές μονάδες των Δήμων»

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμων ημερών, από 28.7.2023 έως και 10.8.2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με αριθμό ανακοίνωσης  ΣΟΧ 2/2023  και να την υποβάλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά τους, ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου Μελά  https://eservices.pavlosmelas.gr./   ή από το εικονίδιο «Ηλεκτρονικές Αιτήσεις», που βρίσκετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 • Οι υποψήφιοι στο εικονίδιο «Ηλεκτρονικές Αιτήσεις»,  αφού κάνουν σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή προχωράνε στην «καταχώρηση νέας αίτησης»
 • Στην συνέχεια στην κατηγορία επιλέγουν «Αιτήσεις» και στην διαδικασία επιλέγουν «Αίτηση – Δικαιολογητικά ΣΟΧ 2/2023 – ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ»
 • Στην συνέχεια κάνουν κλικ στο «Δημιουργία & Επόμενο Βήμα»
 • κατεβάζουν το έντυπο «Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση» (το οποίο υπάρχει και στο τέλος του άρθρου.
 • Το εκτυπώνουν, το συμπληρώνουν και το υπογράφουν
 • Στην προσθήκη αρχείων προσθέτουν το έντυπο της αίτησης και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σκαναρισμένα, ή σε ευκρινείς φωτογραφίες.*
 • Στη συνέχεια επιλέγουν την ένδειξη «Υποβολή» (Με την οριστική υποβολή ολοκληρώνεται η διαδικασία και η αίτηση παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου)

*Προτεινόμενος τύπος αρχείων pdf ή jpg μικρής ανάλυσης. Αν τα αρχεία σας είναι μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην επισύναψη-προσθήκη αρχείων.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
 1. Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης και του Παραρτήματος ΙΙ, πριν τη συμπλήρωση της αίτησης.
 2. Μαζί με την Αίτηση υποβάλλονται και τα δικαιολογητικά. Συμπλήρωση/Διόρθωση των αιτήσεων/δικαιολογητικών γίνεται δεκτή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
 3. Η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (και στην συνέχεια να μετατρέπεται σε pdf, κατόπιν σάρωσης).
 4. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
 5. Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκτός του ανωτέρω προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες.
 6. Στο πεδίο ΕΜΠΕΙΡΙΑ, να αναφέρεται μόνο η χρονική περίοδος απασχόλησης σε αντίστοιχη θέση, που έχει διανυθεί με αντίστοιχες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που είχαν συναφθεί με τις  Σχολικές Επιτροπές του Δήμου (έως  και το διδακτικό έτος 2019-2020) και με το  Δήμο Παύλου Μελά (για τα διδακτικά έτη 2020-2021 και στη συνέχεια).
 7. Όσες/οι σχολικές καθαρίστριες/ές ΙΔΟΧ εργάστηκαν στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του Δήμου Παύλου Μελά, για τα διδακτικά έτη 2020-2021, 2021-2022, 2022-2023 θα προσμετρήσουν και θα συμπληρώσουν το συγκεκριμένο χρόνο εμπειρίας στην αίτηση τους σύμφωνα με τη συνολική βεβαίωση εμπειρίας που έχει εκδώσει αυτεπάγγελτα το Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού και βρίσκεται αναρτημένη στο site του Δήμου.
 8. Όλα τα μοριοδοτούμενα κριτήρια, ΠΡΕΠΕΙ να αποδεικνύονται από πιστοποιητικά σε ισχύ (πχ πιστοποιητικό πολυτεκνίας ΑΣΠΕ, πιστοποιητικό ΚΕΠΑ για αναπηρία κ.ο.κ.) Αν δεν διαθέτετε πιστοποιητικό, το σχετικό κριτήριο ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΙ.
 9. Μονογονέας θεωρείται όποιος έχει με δικαστική απόφαση ή ιδιωτικό συμφωνητικό την «ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» και ΌΧΙ απλώς την επιμέλεια ανήλικου τέκνου.

Για κάθε άλλη διευκρίνιση,  μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα: 2313 302840, 2313 302841, 2313302842 και 2313 302852.

ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΟΣΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΕΤΗ 2020-2021 ΕΩΣ 2022-2023, ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Ανακοίνωση ΣΟΧ2/23

Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση σε word

Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση σε pdf

Παράρτημα

Βεβαίωση συνολικής εμπειρίας

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Χιλιάδες οι επισκέπτες της «Λευκής Νύχτας»

@dmin

Δήμος Χαλκηδόνος: Υπογράφτηκε η σύμβαση ανάπλασης της κεντρικής οδού στα Κουφάλια

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εγκαινιάζεται το 24ο Δημοτικό σχολείο Ευόσμου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα