ΔήμοιΟΤΑΠροσλήψεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη 92 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ο δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την άμεση πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 92 ατόμων (ειδικότερα 91 πλήρους απασχόλησης και ενός μερικούς απασχόλησης) για να καλύψει τις ανάγκες του στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας και με χρονικό διάστημα απασχόλησης το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τριών ημερών, από την Παρασκευή 21 έως τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

Η αίτηση συμμετοχής, που μπορεί να υποβληθεί ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (δηλαδή σε μορφή pdf, κατόπιν σάρωσης).

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, συνιστάται στους υποψηφίους πρώτα να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης και του Παραρτήματος ΙΙ.

Σημειωτέον ότι ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Παύλου Μελά που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Μετά την ανακοίνωση του τελικού πίνακα επιτυχόντων-προσληπτέων, οι επιτυχόντες οφείλουν μέσα σε 10 ημέρες από την πρόσληψη, να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr

Για τυχόν απορίες σχετικά με τις αιτήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (ώρες λειτουργίας γραφείου), με το Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα: 2313 302840, 2313 302841 και 2313 302941.

Κατεβάστε τα σχετικά έγγραφα:

Ανακοίνωση ΣΩΧ4/2020

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση

Παράρτημα ΙΙ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Επίσκεψη νέου Λιμενάρχη Καρπάθου

@dmin

Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος του δήμου Λαγκαδά

admin

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα