Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: Προσωρινά αποτελέσματα για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανήρτησε,  τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της ανακοίνωσης ΣΟΧ4/2020 του Δήμου Παύλου Μελά, για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων (συνολικά  ενενήντα δύο -92- ατόμων), με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Η αναζήτηση της σειράς κατάταξης από τους υποψήφιους θα γίνει  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Κατά των αποτελεσμάτων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι  να υποβάλλουν -ατελώς- αντίρρηση  για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία  δύο -2- εργάσιμων ημερών, δηλαδή την Δευτέρα 31 Αυγούστου και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020. Η αντίρρηση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr του Δήμου Παύλου Μελά.

Η μοριοδότηση έγινε με βάση τα στοιχεία που δηλώθηκαν στις αιτήσεις των υποψηφίων.

Ειδικά για την απόδειξη και μοριοδότηση του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά αίθουσα ελήφθησαν υπόψη τα στοιχεία  των Σχολικών Επιτροπών  της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που αναζήτησε αυτεπάγγελτα το γραφείο Προσωπικού του Δήμου,  δεδομένου ότι με τη νέα ΚΥΑ αρ.52878/21-08-2020 (ΦΕΚ 3485/Β/22-08-2020) ορίσθηκε πως :

«Κατά την πρώτη εφαρμογή της παρούσας, ειδικώς για την απόδειξη του κριτηρίου της εμπειρίας των επιπλέον μονάδων ανά ανατεθείσα αίθουσα, οι φορείς αναζητούν αυτεπαγγέλτως τη σχετική βεβαίωση από τις οικείες σχολικές επιτροπές, προκειμένου για την κατάταξη των υποψηφίων.».

ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι που δήλωσαν  εμπειρία, αλλά δεν πήραν επιπλέον μόρια στη στήλη «ΑΙΘΟΥΣΕΣ» του πίνακα,  όπως απαιτείται από την ΚΥΑ αρ.52878/21-08-2020, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή όπου απασχολήθηκαν, ώστε να πάρουν  Βεβαίωση Προϋπηρεσίας, που θα αποδεικνύει την συνολική ακριβή  απασχόληση τους  σε σχέση με τον αριθμό των  αιθουσών που τους είχαν ανατεθεί ανά μήνα /διδακτικό έτος.

Όσοι υποψήφιοι   δήλωσαν εμπειρία που αφορά και το χρονικό διάστημα πριν το διδακτικό έτος 2010-2011, παρακαλούνται να προσκομίσουν στην Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή  Βεβαίωση του Διευθυντή σχολικής μονάδας  στην οποία εργάσθηκαν πριν το 2011 (στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος απασχόλησης -μήνες/ανα έτος- καθώς και ο αριθμός αιθουσών που είχαν ανατεθεί), ώστε να πάρουν από τις Σχολικές Επιτροπές  Βεβαίωση Προϋπηρεσίας, που θα αποδεικνύει την συνολική ακριβή  απασχόληση τους και τις αντίστοιχες αίθουσες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν -επειγόντως- την προαναφερόμενη Βεβαίωση Προϋπηρεσίας των Σχολικών Επιτροπών, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr του Δήμου, γράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος την ένδειξη «Βεβαίωση» με  το  ονοματεπώνυμο τους.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με υπόδειξη του Υπουργείου Εσωτερικών, στις περιπτώσεις υποψηφίων που δεν θα αποδείξουν εμπειρία σε θέσεις καθαριότητας σχολικών κτιρίων μέσω σχολικών επιτροπών του Δήμου Παύλου Μελά, η εμπειρία τους δεν θα συμπεριληφθεί στους τελικούς πίνακες κατάταξης.

Πληροφορίες (ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ) στα τηλέφωνα: 2313 302 -840, -841 και -941 τις ώρες γραφείου.

Πίνακας Προσωρινών αποτελεσμάτων Καθαρίστριες Πλήρης Απασχόλησης ΕΔΩ

Πίνακας Προσωρινών αποτελεσμάτων Καθαρίστριες Μερικής Απασχόλησης ΕΔΩ

Πίνακας Προσωρινών αποτελεσμάτων Καθαρίστριες Προσωρινών Απορριπτέων ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Ο Κόμβος Λουτρών που έγινε το Γεφύρι της Άρτας

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην «Παιδική Ομπρέλα» για το σχολικό έτος 2023-2024

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Έναρξη πλήρης λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου στην Υπόγεια Διάβαση

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα