Τέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Στα καλά του καθισμένου»

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως της νέας γενιάς για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρικά αμαξίδια ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Ανατολή Κωνσταντινίδου, με πρωτοβουλία της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Άρτεμις Αγαθοκλέους ανεβάζουν τη θεατρική  παράσταση «Στα καλά του καθισμένου».

Το έργο παρουσιάζεται την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9 μ.μ. στο Θερινό Αμφιθέατρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Αντωνίου, που είναι και ο σκηνοθέτης και ο Μιχάλης Σαρόπουλος.

Τα μηνύματα της παράστασης είναι σαφή και στοχεύουν στην ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από την κινητική αναπηρία και τους χρήστες αμαξιδίων, την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μάθουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να σέβονται τους χώρους στάθμευσης ΑμεΑ, τις ράμπες ΑμεΑ και γενικότερα τα ίσα δικαιώματα των συνανθρώπων μας, ενώ πραγματεύεται και άλλα σημαντικά θέματα, όπως η οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα. Αξίζει να την παρακολουθήσουμε και να διδαχθούμε όλοι μας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 από 11 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

Virus

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: «Οpen Day» του Δημοτικού Ωδείου σε Πυλαία και Πανόραμα

Virus

Νέα Συνάντηση της Λέσχης Ποίησης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα