ota24.gr
ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ημερίδα πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών στο Πανόραμα

«Για να είμαστε εκεί όταν χρειαστεί!» είναι ο τίτλος της εσπερίδας πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών που διοργανώνεται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 7μ.μ. στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του δημαρχείου Πανοράματος.

Η ημερίδα γίνεται σε συνεργασία  με τη Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και με πρωτοβουλία της Πυροσβέστη Εύης Τουτζάρη και έχει στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πυροπροστασίας και Πρώτων Βοηθειών αλλά και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι από τη μεριά της Πυροσβεστικής ο αντιπύραρχος Αντώνιος Αζάς, ο οποίος θα μιλήσει για τις δασικές πυρκαγιές και πως αυτές αντιμετωπίζονται και ο πυρονόμος Ευάγγελος Τζαβάρας ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα που αφορά στις αστικές πυρκαγιές.

Στην εσπερίδα οι διασώστες του ΕΚΑΒ Γεώργιος Μιρτσιώτης και Ευάγγελος Μαντζικόπουλος θα δώσουν τις βασικές και κατευθυντήριες οδηγίες για το θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις».

Γιατί η ενημέρωση και η γνώση σώζει ζωές!

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καβάλα: Επένδυση 9 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου

Α Τ

Στρατηγική συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας

Πάρος: Κρέμασαν σπάνια χελώνα σε εξώπορτα ως διακοσμητικό

Α

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα