Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στις γειτονιές της Πυλαίας με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και εκ νέου υποψήφιος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας», βγήκαν στις γειτονιές της Πυλαίας, όπου συνομίλησαν με τους συμπολίτες τους.

Τα χαμόγελα στις φωτογραφίες από τη βόλτα της Δύναμης Ενότητας στην Πυλαία ήταν φωτεινά και αισιόδοξα, αντανακλώντας το πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας που χαρακτηρίζει και τη φετινή προεκλογική πορεία.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ενότητας» συναντήθηκαν με τους συμπολίτες, τους εργαζόμενους και τους καταστηματάρχες της Πυλαίας, σε μια δράση που ξεχώρισε για την ειλικρίνειά της και τη δέσμευση του συνδυασμού προς την τοπική κοινότητα.

Τα αιτήματα και οι ανάγκες των συμπολιτών αποτυπώνονται σε 30 συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις για την Πυλαία, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για τη νέα θητεία, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων.

Σε μια όμορφη μέρα που επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πολιτών, ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης δήλωσε: “Μιλάτε, σας ακούμε. Είμαστε δίπλα σας. Σταθερά μαζί συνεχίζουμε!”

Η «Δύναμη Ενότητας» είναι αφοσιωμένη στο να κάνει και την Πυλαία ακόμη καλύτερη, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά, όπως όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαλκηδόνος: Οι 170 Υποψήφιοι της «Δύναμης Αναγέννησης – Νέας Αρχής» του Σταύρου Αναγνωστόπουλου

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Από την Κυψέλη και τα Πατήσια ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις των υποψηφίων συμβούλων στις 7 δημοτικές κοινότητες

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Το Πανόραμα αγκάλιασε τη «Δύναμη Ενότητας» και τον υποψήφιο δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα