Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Περιοδεία της «Δύναμης Ενότητας» και του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στον Χορτιάτη

Οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ενότητας» με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, περπάτησαν στις γειτονιές του Χορτιάτη, άκουσαν με προσοχή τους πολίτες και μοιράστηκαν μαζί τους ιδέες, σκέψεις και το κοινό τους όραμα.

«Οι 20 προτάσεις μας για τον Χορτιάτη που αγαπάμε στηρίζονται στη δουλειά που κάνουμε χρόνια τώρα για τον τόπο και στοχεύουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης κοινότητας για όλους τους συμπολίτες μας.

Με τη στήριξη των συμπολιτών μας, δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για την υλοποίηση αυτών των σημαντικών πρωτοβουλιών.

Η «Δύναμη Ενότητας» είναι πάντα στο πλευρό του κάθε συμπολίτη για κάθε του ανάγκη. Άλλωστε, η ανθρωπιά, η αξιοπιστία και η σκληρή δουλειά είναι οι αξίες που καθοδηγούν την ομάδα μας.» δήλωσε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

 

Οι 20 δεσμεύσεις για τον Χορτιάτη είναι:
 1. ΝΕΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – Τεράστια λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου. Έργο – σταθμός με εξασφαλισμένη την χρηματοδότηση από το υπόλοιπο του ΕΣΠΑ των 9.000.000 €.
 1. ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ – Ολοκλήρωση αγοράς 60 στρεμμάτων, τμήμα του στρατοπέδου «Καπετάν Ματαπά». Αθλητικό κέντρο με γήπεδο ποδοσφαίρου, στίβου και κλασσικής άθλησης. Πολυχώρος πολιτισμού/ συνεδρίων, σύγχρονο κοιμητήριο.

Γ. Κατασκευή πλατείας στη θέση του σημερινού γηπέδου ποδοσφαίρου με μεγάλη θεματική παιδική χαρά.

 1. ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – Το πιο σύγχρονο Γυμναστήριο του δήμου μας για τη νέα μας γενιά, προϋπολογισμού 3.475.000 € με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ολοκληρώνεται την άνοιξη 2024.
 1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ 2ας ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Νέα πεζοδρόμια, καθιστικά, φωτισμός. Αλλάζουμε το κέντρο του Χορτιάτη χωρίς καμία επιβάρυνση για τους συμπολίτες μας.
 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΑΙΩΝΕΣ – Αξιοποίηση της ιστορικής πλατείας ανάμεσα στους δυο Ναούς.
 1. 2 ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ – Στη νέα πλατεία και το αθλητικό κέντρο. Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η παιδική χαρά στο «Πάρκο Ειρήνης».
 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – Sky Guard από αέρος επιτήρηση 24 ώρες/24ωρο. κατά των κινδύνων πυρκαγιάς και κάθε έκνομης ενέργειας.
 1. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ 10.000.000 € – Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους με το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην ιστορία του δήμου και στον Χορτιάτη.
 1. ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ.
 2. ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΟΠΟΣΗΜΟ – Ανάδειξη του ιστορικού Ρωμαϊκού Υδραγωγείου ως νέο τοπόσημο και Πολυχώρο Πολιτισμού
 1. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ – Αναβαθμίζουμε το σύνολο του εξοπλισμού των αντλιοστασίων, των γεωτρήσεων και των δεξαμενών ύδρευσης.
 1. ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ – Με εγκεκριμένη χρηματοδότηση 780.000 € από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
 1. ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΟΠΟΙΩΝ – Ανάδειξη των μονοπατιών στο Δάσος του Χορτιάτη, με χρηματοδότηση 800.000€ από το πρόγραμμα Ελλάδα 2.0
 1. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – Έως τέλος 2023.
 1. ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – Πλησίον του Λυκείου & του Κλειστού Γυμναστηρίου. Υπό μελέτη
 1. ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ – Υπέρ της μνήμης των ηρώων μαρτύρων μας, στο χώρο του σημερινού Γυμνασίου.
 1. ΙΔΡΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
 2. ΣΙΝΕΜΑ – Επαναλειτουργία της πρώτης Δημοτικής Κινηματογραφικής Λέσχης στην αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης».
 1. ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ – Στην κεντρική οδό με όλα τα μέτρα προστασίας.
 1. «ΠΑΡΚΑ ΤΣΕΠΗΣ» – Ανάπλαση και αισθητική αναβάθμιση των γειτονιών του παραδοσιακού οικισμού με προτυποποιημένα αρχιτεκτονικά στοιχεία

 Ταυτόχρονα ο δήμαρχος προσκάλεσε όλους τους κατοίκους του Χορτιάτη στην ενημέρωση-συζήτηση για τις 20 προτάσεις της νέας θητείας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα «Ι. Μανωλεδάκης».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Υποψήφιοι συνδυασμού «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» της υποψηφίας Δημάρχου Άννα Τσιφτελίδου

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Παράσταση νίκης του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με 20 προτάσεις για τον Χορτιάτη του αύριο

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Μανούκα παρουσίασε τα πρώτα 55 στελέχη του συνδυασμού

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα