Δήμοι

Δήμος Χάλκης: Ο καλύτερος Δήμαρχος της χώρας

Στην λαμπερή τελετή βράβευσης που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, ανάμεσα σε 332 Δήμους που διαιρείται η χώρα μας, ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος κατέκτησε την πρωτιά και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019 – 2023.

Η επιλογή του, έγινε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 100 μέλη που εκπροσωπούσαν τον Ακαδημαϊκό, τον Πολιτικό αλλά και τον Επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας με πολύχρονη εμπειρία αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου των υποψηφιοτήτων που κλήθηκαν να αξιολογήσουν.

Ο Δήμαρχος Χάλκης στον λόγο του κατά την βράβευση ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την σκληρή καθημερινή δουλεία τους, την οικογένεια του που στηρίζει τα βήματα του και την κοινωνία της Χάλκης που στέκει γενναία, τα καλοκαίρια και τους σκληρούς χειμώνες και υψώνει την ελληνική σημαία στην άκρη της πατρίδας μας.

Το νησί της Χάλκης έχει μια βροντερή παρουσία και αποδεικνύει καθημερινά ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που ενώνει την διοίκηση με την πολιτική και το κράτος με την κοινωνία. Το νησί της Χάλκης αποτελεί παράδειγμα για ολόκληρη την χώρα και φανερώνει ότι η ακρίτες νησιώτες έχουν ψυχή και σθένος, σαρώνοντας τα βραβεία.

Ο Δήμος Χάλκης βραβεύτηκε με τα παρακάτω βραβεία:

1ο βραβείο στην κατηγορία «κοινωνική αλληλεγγύη & συνοχή» για την ενεργειακή κοινότητα Χάλκης «Κάλχιον»,

1ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για το Πράσινο Νησί της Χάλκης,

1ο βραβείο στην κατηγορία «Βιώσιμη κινητικότητα – Μεταφορές» για την δράση «Electric one»,

2ο βραβείο στην κατηγορία «Περιβάλλον – Κλιματική αλλαγή» για την Χάλκη

1o Gr- Eco Island,

2ο βραβείο στην κατηγορία «Ενέργεια» για την Ενεργειακή Κοινότητα «Κάλχιον».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στόχος του ΥΠΕΣ η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ από τους Δήμους

admin

Ε.Ε :Ευρωπαϊκό μπλόκο στις παράνομες κτηματογραφήσεις

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Εκτροπές δρομολογίων αστικών και υπεραστικών γραμμών ΚΤΕΛ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα