Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα τιμήσει την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα.

Και στις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθούν ανήμερα της επετείου το προσεχές Σάββατο 28 Οκτωβρίου, δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων, με κορύφωση των εκδηλώσεων τη διεξαγωγή δύο παρελάσεων των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και αντιπροσωπειών των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό «Οι παρελάσεις θα γίνουν και πάλι δύο. Μία στην οδό Καραμανλή στο Ελευθέριο και μία στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο. Για να τιμηθεί και το Ελευθέριο».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ & ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Δημοτική Ενότητα Ευόσμου

Το πρωί του Σαββάτου 28ης Οκτωβρίου θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Θα γίνει έπαρση σημαίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου και στη συνέχεια έπαρση σημαίας στο Δημαρχείο.

Θα ακολουθήσει Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου και στη συνέχεια στο Ηρώο πλατείας Δημαρχείου, θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση, η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου κ. Ειρήνη Κουμανδράκη και αμέσως μετά η κατάθεση στεφάνων.

Η παρέλαση της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, θα ξεκινήσει στις 11.30πμ από το ύψος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού και θα τερματίσει στην οδό Μαιάνδρου.

Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Το πρωί του Σαββάτου 28ης Οκτωβρίου θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Θα ακολουθήσει Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Ελευθερίου – Κορδελιού κ. Βασίλειο Χατζή.

Στη συνέχεια στο Άγαλμα του Παύλου Μελά, πλατεία Σκρα, θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων.

Η Παρέλαση της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου- Κορδελιού θα πραγματοποιηθεί στις 11.15 πμ στην οδό Κ. Καραμανλή, θα ξεκινά από το ύψος της Φιλίππου Φλώρου-Μεγάλου Αλεξάνδρου Ευόσμου και θα τερματίσει στην οδό Μ. Αλεξάνδρου Κορδελιού (4ο Νηπιαγωγείο Κορδελιού). Τα τμήματα που θα παρελάσουν θα συγκεντρωθούν από το ύψος της οδού Σολωμού (περίπτερο) μέχρι και Παπάγου επί της Φιλίππου Φλώρου-Μεγάλου Αλεξάνδρου Ευόσμου και θα τερματίσει στην οδό Μ. Αλεξάνδρου Κορδελιού και Κ. Καραμανλή

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε σύμβαση ασφαλτόστρωσης οδού της κεντρικής εισόδου στον Πεντάλοφο

@dmin

Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης: Απέκτησε brand name εμφιαλωμένο νερό

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δράση Μέτρησης – Ενημέρωσης και Πρόληψης του Διαβήτη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα