Δήμοι

Δήμος Σουφλίου: Κλειστά τα σχολεία λόγο κακοκαιρίας

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος, που μαζί με τους Αντιδημάρχους Κουτσά Γιουσούφ, Δημήτρη Δαρούση και Μιχάλη Πιτιακούδη είναι στο μέτωπο της κακοκαιρίας αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο κάποια σχολεία χωριών της περιοχής.

Συγκεκριμένα η απόφαση του αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Σουφλίου λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον ορεινό όγκο της κοινότητας Μ. Δερείου του Δήμου Σουφλίου λόγω ισχυρών βροχών και καταιγίδων που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους,΄ καθώς επίσης, τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αποφασίζουμε

Τη διακοπή λειτουργίας των παρακάτω Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου και αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, στους ακόλουθους οικισμούς του Δήμου Σουφλίου:Δημοτικά Σχολεία Ρούσσας, ΜεγάλουΔερείου καιΣιδηροχωρίου, καθώς και των Νηπιαγωγείων Ρούσσας και Μεγάλου Δερείου .

Τα προβλήματα είναι πολλά σε διάφορα χωριά. Στον Προβατώνα κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν σπίτια όπως στο Μικρό Δέρειο, στον δρόμο από τον κάθετο άξονα προς την Δαδιά έχει κοπεί η κυκλοφορία με πολύ νερό σε διάφορα σημεία όπως, ενώ το εθνικό δίκτυο σε Κισσάριο, Κορνοφωλιά (και οι αντίστοιχοι κόμβοι τους), Αμόριο, έχουν αρκετά προβλήματα από τους μεγάλους όγκους νερού.

«Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που επικρατούν το τελευταίο 24ωρο στο σύνολο του Δήμου Σουφλίου, αλλά και τις μετεωρολογικές προγνώσεις για συνέχιση αυτών και τις επόμενες ώρες, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων, να απομακρυνθούν και να μην πλησιάζουν σε ποταμούς, παραποτάμους και χειμάρρους καθώς και σε γέφυρες. Οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν το ζωικό κεφάλαιο από την περιοχή με πολύ μεγάλη προσοχή.

Στην κοινότητα Μικρού Δερείου και τους οικισμούς αυτής, έχει πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, Μάνδρας, Πρωτοκκλησίου, Μαυροκκλησίου και Κυριακής η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία και υπάρχει επικινδυνότητα.

Συνίσταται στους χρήστες της οδού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Γλυφάδα: Υπαίθριος πολυχώρος άθλησης στην Πλατεία Μακεδονίας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενεργοποιεί μία σειρά από μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας στη μάχη κατά του κοροναϊού

admin

Δήμος Παύλου Μελά: Αιτήσεις για Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα