Δήμοι

Δήμος Θερμαϊκού: Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής Καλλιτεχνών Graffiti

Ανοικτή εθελοντική πρόσκληση προς εθελοντές καλλιτέχνες – street artists.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Θερμαϊκού προσκαλεί street artists, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια του Δήμου Θερμαϊκού με θέμα «Ελληνική Επανάσταση του 1821»!

Η ανοικτή εθελοντική πρόσκληση είναι προς εθελοντές καλλιτέχνες – street artists, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, προκειμένου να καταθέσουν τις καλλιτεχνικές τους προτάσεις για να μετατρέψουν σε έργα τέχνης εξωτερικές επιφάνειες επιλεγμένων τοίχων στο Δήμο Θερμαϊκού, με θέμα «Ελληνική Επανάσταση του 1821»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις προτάσεις τους με ένα ή δύο σκίτσα με θέμα «Ελληνική Επανάσταση του 1821» καθώς και ένα πολύ σύντομο βιογραφικό, έως στις 10 Απριλίου 2021, στην ηλεκτρονική διεύθυνση visitthermaikos@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ.2392027000

Ο κάθε street artist μπορεί να υποβάλλει περισσότερες από μία προτάσεις και το τελικό έργο στο τοίχο δεν μπορεί να έχει σημαντική απόκλιση από την πρόταση που θα έχει υποβληθεί.

Οι καλλιτέχνες θα χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές και υλικά οι οποίες θα είναι κατάλληλες και ανθεκτικές για εξωτερικούς χώρους.

Τα υλικά θα χορηγηθούν από τον Δήμο Θερμαϊκού.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ioannis Terzakis

Νέο Σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων και στον Δήμο Λαγκαδά

admin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παράταση στην υποβολή δήλωσης τετραγωνικών ακινήτων

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα