ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Θέρμης: Δενδροφύτευση από μαθητές και μαθήτριες στα Βασιλικά

Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών και μαθητριών των σχολείων των Βασιλικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου η προγραμματισμένη δενδροφύτευση μπροστά από το χώρο των σχολικών μονάδων.

Την δράση εθελοντισμού διοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την Κοινότητα Βασιλικών και το Σύλλογο για την Ιστορία και την Ποιότητα Ζωής των Βασιλικών «Εν Βασιλικοίς».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έχοντας τον απαραίτητο για τη δενδροφύτευση εξοπλισμό από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του δήμου, προχώρησαν στη φύτευση περίπου τριάντα δέντρων σφενδαμοπλατάνου τα οποία ήταν δωρεά της Ελληνικής Ομογένειας του Καναδά, στο πλαίσιο του προγράμματος προσφοράς 200 δέντρων σε αντίστοιχες Ελληνικές Κοινότητες που συμμετείχαν στην Ελληνική Επανάσταση, μεταξύ των οποίων και η Κοινότητα Βασιλικών.

Στη δεντροφύτευση ήταν παρόντες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραϊτης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Κούτρη και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών Αστέριος Καρακότας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Μωραϊτης με την ολοκλήρωση της δράσης σημείωσε πως «είναι πολύ σημαντικό ότι τα ίδια τα παιδιά παίρνουν το περιβάλλον στα χέρια τους, στέλνοντας μήνυμα ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να φροντίζουμε γι’ αυτό με κάθε δυνατό τρόπο και να το προστατεύουμε. Ευχαριστώ θερμά όλους για την συμμετοχή τους και ιδίως τα παιδιά μας και όλους όσους συμμετείχαν με τόση αγάπη στη σημερινή δενδροφύτευση στα Βασιλικά».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σε λειτουργία το ΚΕΠ 719Π στον Εύοσμο

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ανοιχτοί οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί για οποιαδήποτε πληροφόρηση – ενημέρωση

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Φαρμακείο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα